tiistai 27. maaliskuuta 2012

LASTEN VAATEHUONE

Yksi parhaista sisustusratkaisuista mitä tähän uuteen kotiin tehtiin, on ehdottomasti kiinteiden vaatekaappien pois jättäminen. Moni tätä(kin) ihmetteli, mutta kun en tykkää niistä. Ja onhan meillä kaksi vaatehuonetta, tytön huoneen yhteydessä toinen ja vanhempien makuuhuoneessa toinen. Pikku prinsessan vaatehuoneessa säilytetään ainakin toistaiseksi myös veljen vaatteita. Ikean reilun 1 m korkuiset Antoniukset ovat käteviä lastenvaatteille ja koreista näkee heti mitä missäkin on. Oven oikealle puolella, tuohon missä on legotynnyrit, mahtuisi vielä hyllyt. Mutta tyhjä tila kun tuppaa täyttyä, ainakin meillä, ei hyllyjä laiteta ennen todellista tarvetta. Kaksi seinistä tapetoitiin ja pitäähän jokaisella oikealla prinsessalla olla "kristallikruunu" vaatehuoneessaan. Eikös?

2 kommenttia:

  1. Kiitos kutsusta ja onnea tuoreelle blogille. Kivalta näyttää! Olen samaa mieltä noista kiinteistä vaatekaapeista. Me on purettu kaikki pois sitä mukaa, kun remontti etenee ja järjestetty säilytys toisin. Paitsi pojan huoneessa alkuperäiset komerot, jotka istuvat taloon ja saivat siksi jäädäkin. Vaatehuone näyttää ihanalta ja tietenkin pitää olla vähän blingblingiäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä on pikkueteisessä talon ainut vaatekaappi, iso liukuovellinen lasten ulkovaatteille. Vanhassa kodissa huomasin, miten vaatekaapit oli helppo tunkea täyteen tavaraa, tarpeetonta etenkin. Nyt en halua vähään aikaan samaa raivasta! Keittiöstäkin jätettiin yläkaapit kokonaan pois.

      Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥