torstai 29. maaliskuuta 2012

PAJUNKISSAT


Rämmittiin tänään kirjaimellisesti vyötäröä myöden, saappaat täynnä lunta, upottavassa hangessa pajunoksien perässä. Ihan pullukoita kyllä löytyi, kun jaksoi tarpoa ja kontata niiden luo. Tänään askarrellaan virpomavitsoja ja loruakin lapset ovat jo kovasti harjoitelleet Hello Kitty ja Cars munat silmissä kiiluen. Kerholaisen pääsiäisaskartelut ovat päässeet kunniapaikalle ja rairuohon kasvua ihmetellään vähän väliä.
Ihan pian on pääsiäinen!5 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin nostalgiselta. Aikanaan tehty tuota samaa. Nyt vain odottelen pieniä virpojia! <3
  -mummu

  VastaaPoista
 2. Ihana kun kommentoit ja löysin tänne. Jään todellakin lukijaksi ja linkitän blogissani. oih mitä värejä täälläkin on. =)
  Tuo lamppu, mä näin samanlaisen Ruukki Kirppiksella Fiskarsin tehtaan vieressä. Mietin tuollaisen ostamista, mutta kun oli silloin matti kukkarossa. Et sattunut sinä sitä sieltä löytämään? Niin kaunis tuo lamppu on. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Anri! Ja kiitos :) Löysin tuon lampun rakennusaikana huutonetistä ja puhuin miehen ympäri, että on just sopiva meidän keittiöön. Myyjä toi lampun kotiovelle asti ja muistelisin saaneeni sen edukkaasti. Hauskan retro :)

   Poista
  2. Se on ihana! Mua harmittaa niin paljon, että en tuota ostanut. Kyllä se niin on, että tuollaiset aarteet pitää nappaista silloin, kun ne eteen osuu. =)

   Poista
  3. Monesti just ne ihanuudet jää vaivaamaan, mitkä jää ostamatta tai joku muu ehtii ensin. Viime syksynä yhdellä pihakirpparilla olisi ollut täydellinen vaaleanpunainen vanha lipasto ja kun menin kysymään hintaa, edellinen nainen oli ostanut sen. Hintakin oli vain 40 €. Vieläkin harmittaa! Toisaalta kun jaksaa riittävän kauan etsiä, yleensä löytää sen mitä halusi. Kirpparilta keräsin varmaan 1,5 vuoden aikana Ikean lasten silityslaudan, pyykkitelineen ja lautastelineen joita olin etsinyt. Kaikki löytyi, mutta aikaa meni ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥