torstai 26. huhtikuuta 2012

DIY HERKKUJA


Leivottiin tänään vähän herkkuja pupujen taloon Cernit massasta. Tiimarista löytyi valmiina nuo suloiset pikku porkkanat, herneet ja kaalit. Kakut ja munkit paistettiin ihan itse. Ruisleivät on tehty oikeasta ruistaikinasta jo aikoja sitten ja ovat kestäneet oikein hyvin leikeissä. Mummon vanhasta pitsiliinasta tärkkäsin keittiöön lampun ja Rie Elise Larsenin paperista taiteltiin tuo vekkivarjostin, ihan kuin meidän pöytälampussakin on. Tiimarista on myös tuo pieni ämpäri. Vein sen miehen töihin ja yksi pojista sprayasi siitä sinkkisprayllä hiukan vanhemman näköisen. 

Vaikka en olekaan mikään askartelijatyyppi,
 on tämä ihanan koukuttavaa puuhaa! Tekisi mieli hakea lisää massaa ja tehdä vielä muitakin herkkuja. Mitähän sitä tekisi? Ja pari taulua voisi ainakin seinille tulostaa.

6 kommenttia:

 1. Hiukan hienoja!
  Mustakin ois kauheen kiva tehdä tollasta, jos sais itsekseen värkkäillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L muovailemaan viereen, niin äitikin saa muovailla omiaan :) Näin meilläkin tänään tehtiin. Kaikilla oli omaa puuhaa, mutta kuitenkin yhteistä tekemistä. Eikä tää olis muuten onnistunut, kun apureita olis ollu hermostumiseen asti ;)

   Poista
 2. Tulin tännekin sinua moikkaamaan! Ja ihastelemaan kättesi jälkeä, noi cernitmassaherkut on aivan mahtavia! Pakko tehdä joskus itsekin kun taitaa sitä massaakin olla jossain jemmassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥