sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

ESSU HAASTE
Anni Eleonooras hygge blogista haastoi kuvaamaan perheen esiliinat. Tässä esittelyssä meidän perheen tyttöjen essut. Prinsessa Kielon retro essu on löytö viime kesän kirppariretkeltä lähikunnan vanhalle myllylle. Tästä söpöydestä (tai hirvityksestä ;) maksettiin muistaakseni kokonaiset 2 €. Samalta reissulta löysin tyttöjen vanhan ompelukirjan, ihanan retro sekin. Essu kuvattiin prinsessa Kielon omasta ideasta hänen omassa keittiössään ja samalla syntyi hyvät kotileikit kuin huomaamatta. Nukelle puuroa, pupuille kakkua.. 1,5 vuoden kirppareiden kiertelyn jälkeen olin vihdoin löytänyt kaikki nuo Ikean mallistosta jo poistuneet puiset kotileikkijutut. Silityslauta, pyykinkuivausteline ja lautasten kuivausteline. 
Mahdottoman söpöjä kaikki ♥
Oma essuni on Riihipeikon sydänessu rimpsuhelmalla. Mitä ryppyisempi sen parempi. Käytössä leipoessa aina kun muistan sen laatikosta kaivaa :)


Haastan sinutkin kuvaamaan oman essusi 
ja kertomaan sen tarina.

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana keittiönurkkaus neitosella onkaan:) Mistä olet nuo ihanat lautaset löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautaset ja kulhot on ikeasta. Samoin iso osa pehmo vihanneksia ja hedelmiä. Nyt kun "posliini"lautaset on pysyny ehjänä (meillä on mini vähän laatta lattiaa ;) niin uskallan ostaa seuraavaksi kahviastiaston. Alle kympin hintaan ei kyllä harmita jos joku joskus särkyykin.

   Poista
  2. Joo, meilläkin pysyy nyt posliinit ehjinä, kun siirrettiin tyttöjen huone ja isosiskon huone päittäin, edellisessä huoneessa kun oli laattalattia;) Nyt, kun sisustelen tyttösille leikkimökkiä, niin sinne on nyt ehdottomasti saatava posliiniset kunnon lautaset ja kahvikupposet:)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥