tiistai 3. huhtikuuta 2012

KARKULAISET JA PELLET

Ensivilaukset 4,5-vuotiaan pojan huoneesta. 
Tämän(kin) huoneen isoin haaste oli löytää sopivan lapsellinen, mutta kuitenkin sellainen tapetti, että se kelpaa parin vuoden päästä koululaisellekin. Ihastuin Ferm Livingin Harlequiniin ja olen oikein tyytyväinen, että päädyttiin siihen. Muissa huoneissa meillä on tapetoitu aina vastakkaiset seinät, mutta tätä laitettiin vain yhdelle seinälle. Hyvä niin! Ei ole liian levoton.
Ja arvatkaa mitä, en ole koskaan pitänyt keltaisesta ENKÄ mintunvihreästä ja nyt tykkään molemmista ihan tosi paljon ♥

11 kommenttia:

 1. Ihana! Tykkään hurjasti. Tuo keltainen tuoli on aikas täydellinen. Ja tuo pelle, oi oi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kun ostin tuolin oli se paksun valkoisen ja punaisen maalinpeitossa. Rapsuttelin vanhat pois ja ehdin maalata sen ensin tuon pöydän väriseksi, mutta keltaista se tarvitsi ehdottomasti. Keltainen on aika haastava väri löytää just se oikea sävy. Hetken sai maalikaupassa pohtia ;)

   Poista
 2. Tiedätkös, mulla oli noiden samojen värien kanssa sama juttu...mintunvihreä vielä vähän tökkii...mut eiköhän sekin kohta ole selätetty...pokien huoneesta tulee keltainen...tapettina Tapettitalon atomi ja samoilla kriteereillä valittiin että jompikumpi pojista saa siitä sitten itselleen huoneen kun toinen siirtyy omaan...meillä vaan remppa iiiiihan kesken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lila kuuluu tähän samaan sarjaan :) Viime keväänä sekin hiipi meille ja tykkään. Hassua!
   Atomikin on tosi kiva! Ja ajaton tapetti, joka menee varmasti pitkään. Pitääkin tulla kurkkaamaan teille. Kiva kun jätit kommentin ja löysin blogisi :)

   Poista
  2. Joo hei, aivan lila on kans...ja en ole esim tyttöjen vaatteissa sitä väriä ostanut ja nyt sitä on eskarilaisella kuule joka lilan sävyssä..hahaaa...

   Poista
 3. Tykkään, tuo pöytä, niin kaunis. Ja juuri ihanasti yhdistetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Moni pyöritteli silmiään kun ostin pöydän. Sekin oli kamalan, paksun sähkönsinisen maalin peitossa. Yhden viikonlopun mökillä rapsuttelin maaleja pois että sain tuon kauniin pinnan esiin. Tykkään tosi paljon itsekin :) Ja taas nähtiin, että toisen romu on miun aarre!

   Tuota yhdistelyä oon pikkuhiljaa opetellu. Ennen olin aika tarkka, että kaikki meni sävysävyyn ja vain muutamalla värillä.

   Poista
 4. Harlekiini on ihana! <3 Sama mulla roikkuu tuolla luonnoksissa O:n huoneen vahvaksi vaihtoehdoksi, mutta en viitsi enää edes kiusata itseäni miettimällä noita, ennen kuin saadaan tämä myytyä. :)

  Joksus oli puhetta, että ulkopuolinen rakennuttaja rakensi teidän talon, mutta saako vielä udella, minkä firman talopaketti on kyseessä vai oliko se paketti ylipäätään? Teillä kun on tuntunut olevan niin hyvät kokemukset rakentamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistanko oikein, että kirsikkapuukin oli joskus siellä samoissa luonnoksissa :) Sitäkin meiltä löytyy M:n huoneesta. Teillä on niin kiva koti, että kyllä se varmasti menee, kunhan oikeat ihmiset osuu kohdalle! Ei meilläkään ollut vuosi sitten mitään suunnitelmia muuttaa ja nyt ollaan jo täällä ;) Ja hyvin suunniteltu ja mietittyhän on melkein puoliksi tehty :)

   Joo tosiaan, talo on pitkästä tavarasta. Moni on kyllä luullut pakettitaloksi kun nousi niin nopsaan. Elokuussa oli pohjat valettu ja marraskuun valokuvissa jo ulkoa maalattu. Rakennuttaminen, paras ratkaisu ikinä ♥

   Poista
 5. Ihana tuo Marimekon verho. Ompelin ystavalleni tuon joskus ja se jai kaivelemaan. Pitaakin kayda ostoksilla seur. kerran kun liikkeen lahelle eksyn. Myøs se jaakarhu kangas on ihana. Samanlailla kaytettyna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta edelleen tosi paljon! Aika paljon sai ostaa, että pätkään osui kaksi kuviota. Yhdellä olisi ollut liian lyhyt edes tuohon ikkunan alalaitaan ja noin on aikas pitkä. On muuten vieläkin ompelematta :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥