maanantai 9. huhtikuuta 2012

OMAT PAIKAT

Tykkään säilyttää kaiken pikkutavaran erilaisissa laatikoissa. Inhoan pikkusälää, jolla ei ole omaa paikkaa tai selkeää käyttöä. Roskiin! 
Ennen muuttoa kävin kaiken tavaran monen monta kertaan kovalla kädellä läpi ja järkkäilin säilytettävät valmiiksi omiin pokseihinsa. Vanhoissa peltirasioissa♥ säilytän kynttilöitä, tulitikkuja, ompelutarvikkeita, sesonkikoristeita... Pahvisissa laatikoissa on kankaita ja tyynynpäällisiä (joita on ihan hirveesti).
Lehdille on vanhat puulaatikot, samoin lasten kirjoille. Lapsilla on omat peltipurkit muumeille, kynille ja muille tilpehööreille.
Nyt lomalla pitäisikin hakea muutamat tyhjät kenkälaatikot lisää ja päällystää ne tapeteilla.

Miten teillä säilytetään pikkutavarat?

4 kommenttia:

 1. Onko sulla laatikot jotenkin nimetty ts. miten muistat mitä missäkin?
  Mä inhoan myös sitä pikkusälää ja koitan säilyttää fiksusti ja kun jotain on hukassa niin en meinaa muistaa mihin sen olinkaan taas laittanut.

  VastaaPoista
 2. En aina heti muistakkaan. Välillä saa vähän muistella :) Pääsääntöisesti nuo isommat pahviset laatikot ovat ikkunallisia ja niistä näkee heti mitä siellä on (kaikissa niitä tyynynpäällisiä). Peltirasioissa ompelutarvikkeet ym. Ikkunallisissa laatikoita on myös eteisen kaapissa ja niihin olen kirjoittanut tapetinpaloista suloiset laput missä lukee: M:n välikausi, sade ym. vaatteet ja niistä mieskin löytää. Muut tavarat on lähinnä omia juttujani ja muistan ne. Miehelle oon päällystänyt pari noita kenkälaatikoita ja työnnän niihin sit aina siellä täällä lojuvia käyntikortteja, mokkuloita, johtoja ym. Tietää sitten etsiä niistä ;)

  VastaaPoista
 3. Meidän pikkusälä on milloin missäkin. Haluaisin juuri kaikille omat paikkansa. Ja mielummin tuollaisissa kauniissa purnukoissa niinkuin sinulla :)
  Mistä olet nuo ihanat rasiat ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa noista rasioista on ihan päällystettyjä kenkälaatikoita ja osa House Doctorin. Ainakin Villa Harmoniessa, Wanilla Rosessa, Elvinassa oon nähnyt noita. Eilen taas päällystin pari kenkälaatikkoa vanhan kodin tapeteilla. Siitä vois tulla muistojen laatikko :)Päällystäminen on tosi kivaa puuhaa!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥