sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

PALMUSUNNUNTAI


Virvon varvon
tuoreeks terveeks
tulevaks vuodeks
vitsa sulle
palkka mulle

Aamun virpomiskierros, pääsiäisbrunssi ja mahat pullollaan suklaata. Lapset virpoivat nyt ensimmäistä kertaa "oikeasti" kun 4,5 vuotias oppi lorun ulkoa. Pikkusisko keräsi siinä sivussa hienon suklaamuna saaliin. Pupunkorvat tein pari vuotta sitten vappunaamiaisiin valkoisesta kypärämyssystä ja paksusta huopalevystä. Nyt hiukan ratkottiin leukasaumaa ja hyvin mahtui vielä pojan päähän. Sisko virpoi Peppi Pitkätossuna Pepin nimpparipäivänä. Peppiperuukki on "ööö, muutaman vuoden takaa" omista penkkareistani.

Hassu ilma palmusunnuntain iltana,
aurinko paistaa ja sataa lunta!


6 kommenttia:

 1. Ensimmäisestä kuvasta päättelisin ,että olette syöneet muutaman pääsiäis munan ;) Meillä on ihan sama juttu. Kauniita kuvia kodistanne alemmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas monta on kyllä tässä kevään mittaan syöty :) Ja kiitettävästi kerätty mummeilta ja kummeilta noita sisuksia, tuossa ei ole läheskään kaikki :D Nuo Hello Kitty munat on siitä kivoja, että tietää mitä saa. Ja kiitos!

   Poista
 2. heh :) muutaman vuoden takaa penkkareista. En taida enää osata laskea niin moneen tai aletaan tarvitsemaan jo varpaita sormien kanssa mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittääkö sormet ja varpaat, ei ainakaan omat ;)

   Poista
 3. Kivaa pääsiäisviikkoa. ! Kiva lapsille käyä virpomassa ;)
  Kiva blogi sinulla ! Terveisiä täältä ruotsista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa mukaan :)
   Ruotsissa taitaakin olla jo kevät paljon pidemmällä kuin täällä.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥