tiistai 24. huhtikuuta 2012

PRINSESSA KIELON VALTAKUNTA 1Prinsessa Kielon  
(neiti on keksinyt nimen itse ilm. pikku kakkosesta) huoneen tapetti, Tapettitehdas Pihlgren & Ritolan Kirsikkapuu, oli ensimmäinen ja helpoin valinta tähän taloon. Itseasiassa olin haaveillut tuosta tapetista pitkään, jo ennen kuin edes tiedettiin tästä talosta. Välillä neiti 2,5v. oli sitä mieltä, että ei mitään kukkatapettia, vaan "pikku prinsessa tapetti". Kovasti yritin perustella valintaani ja yhdessä sitten todettiin, että prinsessoillahan on juuri kukkatapettia. Pohjimmainen ajatus tapetin valinnassa oli kuitenkin pitkäikäisyys ja se ettei se heti näytä liian lapselliselta. Mies on kyllä todennut (minut tuntien), että ei ole itsestään selvää, että tapetit ovat seinällä vuotta pidempään. Lähes kaikki täälläkin on vanhaa ja kierrätettyä. Tuo ihana, siskon mukaan aika retro, pitsikattovalaisin on oman mummoni jäämistöstä ♥

Laajempia kuvakulmia saatte, kunhan huone on hetken kuvattavassa kunnossa. Tämä prinsessa ei nimittäin ole mikään siivoojatyyppi ja prinsessan palvelusväkeäkään ei kovin usein täällä päin näe.

10 kommenttia:

 1. Prinsessa Kielon huone on kyllä aivan ihastuttava!! Ja hei eihän niidem rimprenssojen kuulukaan itse siivota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevaa prinssiä ajatellen, äitin on välillä pakko vaatia siivoamaan oma valtakunta ;)

   Poista
 2. Onpas soma valtakunta! Väritkin on oikeen hyvät. Ja oishan ne lapselliset tapetitkin kyllä ihastuttavia, mutta äkkiä ne sitten tahtoo olla "liian lapsellisia", joten tää kukkakuosi oli varmasti iha hyvä ratkaisu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pienellä lapsellisetkin tapetit olis menny varmaan kyllä 3-4 vuotta, mutta en ole oikein niiden ystävä :) Kyllästyn aina niin helposti, että ehkä tää oli siksikin hyvä valinta ;)

   Poista
 3. Ihana huone on pikkuprinsessalla!

  Mie ihailin juurikin tuota pitsivalaisinta, kun näin samantapaisen isosta pitsiliinasta tärkättynä jossain :) Ei kun tuunailemaan :) :) Tuo on varmaan kyllä kauniimpi, kun on vielä tarinakin takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessan palvelusväki kiittää :) Just tänään etin olisko missään jemmassa pientä pitsiliinaa mistä saisin pupujen taloon lampun...

   Poista
 4. Kylläpä näyttää kerrassaan ihanalta:) Tuo pitsivarjostin näyttää aivan ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä onnellinen, että pelastin aikanaan lampun joutumassa kierrätykseen/roskiin. Se oli toista vuotta mökillä jemmassa odottamassa oikeaa paikkaa. Nyt se on täällä ♥

   Poista
 5. upelta näyttää prinsessan valtakunta ;) Tuo tapetti on yksi suosikeitani! Tuo naulakko ja matka arkut ovat myös niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Naulakko on aikamoinen römppä, mutta ehkä just siks niin ihana. Mies kysyi minkä kohdan mukaan se laitetaan "suoraan" seinälle, kun se on vähän vinksvonks joka suunnasta ;)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥