perjantai 13. huhtikuuta 2012

YKSI LAHO LISÄÄ


Eilen saatiin viimein haettua kotiin tämä upea vanha kaappi, jonka ostin jo rakennusaikana.
"Ai sellainen yksi laho lisää" kyseli appiukkokin. Mies kutsuu näitä aarteitani (kaikella rakkaudella, luulisin) lahoiksiromuiksi ja nelivuotiaskin kertoi mummulle puhelimessa, että se varasto, mistä kaappi haettiin oli täynnä romuja (=antiikkikalusteita) ♥ 
Kaappi korvaa eteisestä pois jätettyä kiinteää vaatekaappia ja ison kokonsa puolesta se kätkeekin sisäänsä aikamoisen määrän tavaraa. Ikinä ei muuteta tai kaappi ei ainakaan muuta, totesi mies kun kaappi oli saatu sisään ja omalle paikalleen. Tykkään mallista, väristä, kaikesta!

Ihanaa viikonloppua!
15 kommenttia:

 1. Olalaa...voi rrrrakastan kaikkia näitä vanhoja "lahoja". Kaappi sopii komeasti paikalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä lahoja ei voi olla rakastamatta ♥ Kaappi on 146 cm leveä ja 191 cm korkea, mutta ei näytä yhtään niin isolta kuin mielessäni sen kuvittelin, hyvä niin. Eteinen jäi vielä avaraksi vaikka väri onkin noin tumma.

   Poista
  2. Ei minustakaan ole mitenkään liian tumma kaappi tuohon...antaa vaalealle tilalle vähän särmää...kaunis okonaisuus eteinen...

   Poista
  3. siis...kokonaisuus =)

   Poista
 2. Ihana ja sopii kuin nenä päähän tuohon teidän eteiseen =)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten hyvännäköinen! Tosi hienosti sopii paikalleen. Meillä vähän sama juttu noiden lahojen kanssa. Toisen silmissä aarre ja toisen taas romu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Tosiaan monelle romu on miun aarre. Mies tänään totesi, kun katseltiin naapurin mummon mattojen tuuletusta, ettei kellään muulla alle 60 vuotiaalla oo räsymattoja kuin meillä ;) Ei vaan taida tietää, että meitä "romujen" ja vanhan ystäviä on monia ♥

   Poista
 4. Hei! Kiva, että olit käynyt blogissani;)
  Sinulla on täällä ihana ja kaunis blogi. Jäin lukijaksi oitis;)
  Ihana kaappi, oikea kaunotar!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan, kiva kun löysit meille :)
   Kiitos, tykkään itsekin hurjasti!

   Poista
 5. Onpas kaunis kaappi! En olisi ihan heti uskonut näin sanovani, minä modernin ystävä. Mutta tuo on aivan ihana. Mä niin näen tuon kauniin puun värin yhdistettynä valkoiseen, mieletön. Ja tuossa kaapissa on kaikki, se on tosi hieno.

  Jatka tähän tapaan ja meillä meneekin koko asunnon sisustus uusiksi kun innostun tästä tyylistä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nina! :) Ai että teillekin talonpoikaista. Oikeesti yks poikkeus linjasta vois tuoda vaan lisää särmää sisustukseen. Joku selvästi harkittu, mutta muista erilainen juttu. Joku klassikko tännekin tarvittas rikkomaan tätä lahoromu-linjaa ;)

   En muista oonko aiemmin kirjoitellut, että oma lapsuudenkotini oli tosi moderni (ainakin silloin -80 l. lopulla kun talo rakennettiin). Artekia, Muuramea, valkoista, selkeää, suoraa. Ei lähellekään tätä omaa tyyliäni. Mummi taas sisustaa samantyylisesti kuin meillä on. Jos tästä voi jotain päätellä, eiköhän nää meidänkin kalusteet joskus päädy kirpparille ja kierrätyskeskukseen, kun lapsista nää on sit ihan järkyttäviä :D Tajuaisivat edes myydä nää, aika kallista polttopuuta ;) Yhden vanhan verhotangon sisälle sujautin lapun, missä myyjä kertoo 1930-luvun kartanosta, josta tangot on peräisin. Joku kierrätyskeskuksesta ne joskus löytävä ja niitä arvostava voi sitten ilahtua yhtä paljon kuin minä ne ostaessani :)

   Poista
  2. Joo, voisin hyvin ottaa tällaisen kaapin kuin teillä. Mutta ei se ehkä tällaiseen 2000-luvun rivitaloon istuisi... :)

   Oi miten ihana juttu tuo lappu verhotangon sisään! Toivottavasti se joka sen löytää, osaa arvostaa sitä.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥