keskiviikko 9. toukokuuta 2012

HILJAHilja-maito, voiko söpömpää maitopurkkia enää olla ♥ Huomasin viikonloppuna kaupassa nämä uudet Hilja vanhanajan maidot. Ihanat purkit ja ehkä tuo sana "vanhanajan" sai vielä lisää innostumaan. Ostettiin yksi purkki täysmaitoa ja lupasin siitä lapsille iltapalaksi riisipuuroa. Tuli niin ihanan pehmeää puuroa, että itkun kanssa jaettiin loput, vaikka koko litran keitin. Tuo maitopurkin kuva sai taas, niinkuin joka kevät, unelmoimaan vanhasta pienestä mummonmökistä, jonka räsymattojen peittämä lattia narisisi jalkojen alla, avonaisissa ikkunoissa hulmuaisivat valkeat pitsiverhot ja kamaria koristaisi kaunis vanha tapetti. Pihalla olisi iso vanha omenapuu, jonka alla voisi nautiskella päiväkahvit ♥

Siitä taidankin kirjoittaa seuraavalla kerralla :)

14 kommenttia:

 1. ♥ Taidetaan meilläkin keittää tänään Hiljaiset mannapuurot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tuli tosi hyvää ja niin pehmoista ♥

   Poista
 2. Ja meidän mökillä (ennen remonttia) tuon idyllin täydensivät pienistä rakosista tiensä sisään löytävät hämikset!! Remontin jälkeen ei lattiat natise, mutta ei myöskään hämikset vieraile!

  Tuollaisia purkkeja en oo hyllyissä vielä nähnytkään, johtunee tosin siitä että miun kauppareissut on niin harvassa. Pitääkin tehdä ihan tutkimusmatka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämikset ei niin haittaisi, mutta hiiret kyllä :/ Ens kesänä voitas tehdä porukalla päiväretki teidän uudistetulle mökille, eikös ;)

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle ja ihana blogi sulla! Ennen kaikkea todella kaunis koti teillä, paljon sellaista vanhaa ja rosoista mistä itsekin tykkään :) Oikein huvitti lukea tuota "lahon kaapin" postaustasi, kun tuntui niin tutulta. Meillä myöskään ei appiukon kanssa oikein osu maku yksiin näiden vanhojen mööpeleiden suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tervetuloa Veera! Lahot ♥ Toisaalta ymmärrän hyvin näitä meidän appiukkoja, he kun ovat eläneet lapsuuttaan näiden lahojenromujen keskellä. Oma lapsuuden kotini oli aika moderni, ihan erityylinen kuin meidän koti nyt. Mummillani on taas sama maku :) Yhden sukupolven hyppy välissä. Veikkaampa, että omilla lapsillani on taas ihan jotain muuta kuin meillä nyt ;)

   Poista
 4. No onpas kertakaikkiaan suloinen purkki! Tuota pitää saada... :-) Sinulla on ihastuttava blogi! Tosi kauniita juttuja ja upeita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilja ♥ kannattaa kokeilla. Mitenköhän en ole aiemmin eksynyt teille? Pitääkin heti lisätä omiin suosikkeihini. Tervetuloa uudelleen :)

   Poista
 5. En oo huomannutkaan tuommoista purkkia...ei sen puoleen en olekkaan moneen viikkoon käynyt ruokakaupassa kun mies hoitaa sen(kin) puolen kokonaan...mutta täytynee ihan varta vasten mennä joku kerta kauppaan tuota hakemaan...

  Mi-Ma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljahan on sitten hyvä syy kauppareissuun :)

   Poista
 6. Voihan vitsit, en olekaan vielä törmännyt tuohon maitopurkkiin. Jonkun mainoksen näin, mutta pitääkin bongata se. Maitopurkit muutenkin kivoja, kun ovat keksineet alkaa enemmän ja enemmän kuvittaa ja täyttää muilla jutuilla.

  Hei muuten ekaa kertaa täällä ja heti tuli yksi kysymys mieleen. En löytänyt sun emailia- jos jossain välissä jaksat, viitsitkö laittaa hannis(at)kaunis.net mulle meiliä niin saan sitten sulle viestin sitä kautta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset on innoissaan, kun maitopurkissa on aina eri kuva :) Mummi ei ensin ymmärtänyt mitä lapset tarkoittivat, kun halusivat kissamaitoa. Nyt ihmetellään miten lehmät voi laskea liukumäkeä, jos suomessa ei, niin laskevatko afrikassa :D

   Laitan postia :) Email on vähän työalla, kun haluaisin sen soneran postini kanssa samaan. Ehkä tuo mies voisi vähän jeesata...

   Poista
 7. Sait uuden lukijan! :) Ihastelin myös näitä "uusia vanhoja" maitopurkkeja viikko taaksepäin siskontyttären syntymäpäivillä! Oli ulkonäkökin niin kiva että vain senkin takia ostaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa Viivi! Tänään ostettiin tuota kevyempää Hiljaa :) Mies kummasteli miksen voi ostaa ihan normi kevytmaitoa.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥