keskiviikko 2. toukokuuta 2012

KESKIVIIKON MAANANTAI
Kevät on virallisesti täällä, 
oi ihana toukokuu ♥ lempparikuukausi. 
Luonto herää vihertämään, kesä on vielä edessä ja aurinkoiset ja lämpimät päivät on pelkkää plussaa. Tykkään! Nyt on juhlat juhlittu ja paluu arkeen, keskiviikkona joka tuntuu ihan maanantaille. Seuraava loma meillä on kesäkuun kesäloma, joka aloitetaan pienellä reissulla miehen kanssa kaksin Kööpenhaminaan ♥ Sitä ennen pitää päättää mihin laitetaan terassia ja pikku hiljaa alkaa miettimään mitä pihalle tehdään. Kuten postilaatikko kuvasta voi päätellä, piha on "hiekka aavikkoa". Sama aavikko löytyy jokaikisen ulkoilun jälkeen eteisestä... Puutarhakärpäsen pistoa odotellessa omppupuu, muutama marjapuska, sireeni ja pionit on kai varmoja valintoja :)

10 kommenttia:

 1. Voi että teil on kaunista!Ihania aarteita koko koti pullollaan,noi kaikki ihanat isot kaapitkin..Klikkailin tuonne lukijaksi muttei se taida näkyä kuin nimellä,ei jostain syystä näy tuo blogger-profiili mut siellä olen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit, tervetuloa mukaan :) Kiitos! Ennen muuttoa yritin päästä eroon suurimmasta osasta uusia huonekaluja, että sain noita vanhoja "lahojaromuja" tilalle :) Korvaavat sitten sitä puuttuvaa vanhaa taloa ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tuo postilaatikko huvittaa erityisesti, saako sen funktiota tiedustella? :) Oih, omput, sireenit, pionit ja siihen kun lisätään ruusupuska, kirsikkaa ja hortensiat -> mun unelma sitten jonain kauniina päivänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Postilaatikkoa, sillä onkin vähän erilainen tarina. Kun muutettiin, maaliskuussa, maa oli vielä niin jäässä, että ei saatu maahan postilaatikolle tarkoitettua telinettä. Postille oli kuitenkin jo ilmoitettu uusi osoite ja laatikko piti saada tienlaitaan ;) Tuoli taitaa jäädä pysyväksi ratkaisuksi, on jotenkin hauska ja erilainen ja kun postinjakajakaan ei ole siitä huomauttanut, niin olkoon noin :) Pitää vaan ruuvata laatikko tuoliin kiinni.
   Aah, kirsikat ja hortensiat ainakin olis kivoja. Kauniit kukatkin!

   Poista
 3. Ihani yksityinkohati konoanne löytyy. Pihasuunnitelmia täälläkin mietitään. Toukokuu on kyllä ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään yksityiskohdista, sen varmaan huomaa :) Meillä on iso osa seinä- ja lattiapinnoista vaaleita, niin on kiva piristää niitä väreillä ja hauskoilla kuoseilla.
   En ole itse kovin innostunut pihanlaitosta/hoidosta, mutta anoppi onneksi on ;) Toukokuu ♥

   Poista
 4. Ihana idea tuo postilaatikko!:) Minäkin juuri kukkapenkkiä perustin. Suklaakirsikasta haaveilen ja runkomustaviinimarja olisi myös kiva, mutta ei taida meidän pihalle enää sellaisia mahtua. On se vaan ihanaa, kun kevät on täällä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähipiiri on jo tottunut, että meillä on kaikki vähän erikoista ;) Teillä taitaa olla ihanan vehreä piha! Ihailen naapurinmummon vanhoja vaahtera ja omppupuita. Niiden alla olis varmaan kiva kahvitella :)

   Poista
 5. Ihanan näköistä, mie en uskaltais tulla eteistä peremmälle, kun miuta ei sais pois :) Ihailen et saat kaiken pysymään "järjestyksessä", meillä on kaikki jatkuvasti sekaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestyksessä, ehei, erehdyit ;) Oon yrittäny ratkasta sitä ongelmaa hävittämällä kaikki tavarahirvitykset :) Söpöt jutut sekaisin on paljon siedettävämpää, mutta vieläkään en oo oppinu täysin relaamaan tän siivous ja järjestelyaddiktini kanssa :D
   Saattehan työ joskus tulla kattomaan ihan livenä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥