maanantai 14. toukokuuta 2012

RISTO ja lavastus

"Elämä ei ole hassumpaa, 
kun voi Rauhan kanssa asustaa
ja rumpuja reilusti paukuttaa, 
ei hassumpaa, ei hassumpaa, ei hassumpaa.
Rauha-täti herkkuja valmistaa, 
meitsi ruuan tuoksua rakastaa,
meitsi tiistaina pastaa mussuttaa 
ja pizzaa perjantaina saa..."Ollaan lasten kanssa katsottu hiljan kaikki kolme Risto Räppääjää. Äidin toiveesta. Käytiin pojan kanssa elokuvissa katsomassa uusin Risto Räppääjä ja Viileä Venla ja ihastuin elokuvan tunnelmaan. Tarina on ihan hauska, mutta lavastus on jotain aivan uskomatonta! Niin ihanasti tehty ja oikeaa väriterapiaa ♥ Löydettiin elokuvista aika monta meiltäkin löytyvää tuttua esinettä ja astiaa ja niitä pojan kanssa yhdessä bongattiin :) Ja monta juttua tunnistin tuttujen sisustusmerkkien tuotteiksi. Minna Santakari on tehnyt upeaa työtä ja loihtinut räiskyvän humoristiset miljööt, joista ei takuulla puutu kirkkaita värejä eikä velmuja yksityiskohtia! Toinen lastenelokuva suosikkini on Heinähattu ja Vilttitossu. Ihanasti lavastettu sekin.

Ylimmät kuvat viikon takaisesta elokuvaillasta, 
muut netistä poimittuja.

Jos tykkäät väreistä ja leikkisästä sisustuksesta etkä ole vielä nähnyt yhtään Ristoa, suosittelen!

6 kommenttia:

  1. Kaksi ensimmäistä Ristoa meiltäkin löytyy,uusinta ei vielä.Heinähattu ja Vilttitossu on ihana!Mutta ehkä kaikkein ihanimpia on Astrid Lindgrenin Melukylän lapset ja Melukylässä tapahtuu,suosittelen!Niissä on jotain tosi välitöntä ja aitoa.Ja ihanat miljööt :) Peppiä,Saariston lapsia,Marikkia meillä on myös mutta niitä ei vielä ole paljoakaan katsottu,on ehkä vähän isommille kuin 4-v.Tai ainakin oma esikoinen imee vielä niin täysin kaikki hullutkin ideat (katoilla keikkuminen,ikkunasta hyppääminen,lampusta roikkuminen..) etten uskalla paljon mielikuvitustaan noilla vielä rikastaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Melukylän lapset pitäiskin ostaa omaksi! Peppiä ja Eemeliä ollaan välillä yritetty katsoa, mutta lapset ei oo oikein innostuneet eivätkä jaksa seurata. Äiti kyllä jaksaa ihastella taloja ja vanhoja pihapiirejä ;) Vaativat tosiaan varmasti ikää vähän enemmän kuin 4 ja 2 v.

      Poista
  2. Sua odottaa tunnustus blogissain... :)

    VastaaPoista
  3. Eka Risto ollaan katsottu joskus vuokrattuna. Väriterapiaa!
    Muutama viikko sitten juuri katsottiin Heinähattu ja Viltttitossu.

    IHANAAA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriterapiaa tosiaan. Tuo uusin on ehkä kaikkein värikkäin :) Heinäähattua ja Vilttitossua olen katsellut monesti jo ennen lapsia, ihana sekin :)

      Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥