keskiviikko 16. toukokuuta 2012

VANHA TERASSI

Huomaan kaipaavani terassia, sen omppupuuta ja vihreyttä siinä ympärillä. Kaikki kuvat ovat meidän vanhan kodin terassilta viime toukokuulta. Piha oli pieni, siis tosi pieni, meidän onneksemme. Ja puolet pihasta oli melko jyrkkää rinnettä, joka ei ollut pienten lasten kanssa kovinkaan kätevä. Kaksi kesää sitten terassi laajennettiin niin isoksi, että leikattavaa nurmikkoa ei oikeastaa edes jäänyt. Omppupuu jäi terassin sisäpuolelle ja siihen virittelin hyttysverhon ja näin vankilan vanha rautasänky toimi lasten majana ja köllöttely paikkana

Nyt ihmettelen mahtavia hiekka- ja multakasoja ja ihastelen naapurin isoa vanhaa vaahteraa, jonka alle voisin tuon sänkyni viedä. Vielä hetken!

6 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoinen blogi :) RistoRäppääjää fanitetaan meilläkin, lavastus on huikean hieno. Ihanaa kesänodotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Henna! Teidän kotona paistaa ainakin aurinko, ihanat keltaiset jutut olet löytänyt :)

   Poista
 2. Hyvä idea toi terassin venyttäminen niin ettei tarttis nurtsiakaan ajaa, laiskuudella ei ole rajaa mut terassilla viihdytään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, jos mies olis saanut päättää, olis koko piha varmaan asfaltoitu :D Ihnosi ruohonleikkuuta, kun leikkuri piti ensin kantaa ylös pihalle ja sitten ajaa hankalaa rinnettä puskien välistä. Tuo iso terassi oli kyllä ihan paras! Itseasiassa siskon anoppi saneli kuinka iso meille tehdään ;) Niin helppo lasten kanssa ja kätevä kesäsynttäreillä ym. Suosittelen :)

   Poista
 3. Ompas teillä ollut ihana "maja" terassilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä kieltämättä kiva kölliä itsekin :) Pitää yrittää keksiä tänne joku vastaava.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥