maanantai 18. kesäkuuta 2012

Hiekkaa 

Lisää lomatouhuja ja kilokaupalla hiekkaa.
 Upeat veistokset ja ihana vanha linnoitus.
 Pala historiaa myös lapsille. 


Vielä ehdit mukaan pieneen arvontaan :)

6 kommenttia:

 1. Ootte olleet meidän kulmilla.Ja just kirjoittelin blogiini vinkkejä lapsiperheen kohteiksi Lappeenrannassa :)

  VastaaPoista
 2. Lähellä taidetaan olla :)

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  tuonne mekin suunnataan tänä kesänä. Ja mökille Taipalsaarelle!
  Mun piti kysyä, että millä laitoit tapetit (vai oliko se paperia?)kiinni tuoleihin? Olen myös tapetointipuuhissa, lasten pöytään laittelen tapetteja RetroVillan innoittamana...oon liiteröinyt ne, mutta pintaan pitäis vielä laittaa lakkaa tai liimaseos. Hiukan mietityttää, kestääkö tapetit lakkaa. Ei kai auta kuin kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onko teillä oma mökki siellä? Lapsena vietettiin siellä aikaa kaverin mökillä. Hiekkalinna oli taas hieno, mutta sen ympäristö oli meille aikuisille pettymys. Jotenkin pieni ja keskeneräisen oloinen edellis vuosiin verrattuna.

   Tapetit noissa tuoleissa on ihan liisterillä. Samoin tein kun tapetoin pojan kirjoituspöydän laatikot. Tuo tapetti oli vähän sellaista röpelöpintaista ja vaikuttaa että kestäs ihan hyvin. Ja saa sitten pois helposti kun rupee kyllästyttämään. Keittiöjakkaran tapetin kiinnitin decoupage lakalla (ihan tiimarista löytyy) ja sivelin vielä lakkakerroksen tapetin päälle. Ajattelin et ei muuten kestä hyvänä kovassa käytössä. Tuo olis varmaan hyvä myös teille, jos pöytä on kuitenkin tyttöjen leikeissä. Sitä vaan mietin saako ton lakan miten pois, jos/kun kyllästynkin kuosiin :D Tapetille ei käyny kuinkaa. Retrovilla ja Fannymia oli kyllä niin inspiroivia paikkoja. Tekis mieli laittaa tapettia vähän joka paikkaan :)

   Poista
 4. Ihania ja taidokkaasti tehtyjä. Tuollaisia me ihasteltiin viime jouluna Canteras rannalla...muistoja tulee mieleen siltä reissulta...ihme että samanlaiset hiekkaveistoksen pysyvät kasassa Suomen tuulesa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa taitaa olla jotain liimaseosta mukana, ei kai muuten edes kestäisikään. Uskomatonta, että joku osaa tehdä jotain tuollasta hiekasta! :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥