tiistai 5. kesäkuuta 2012Hilsen fra Kobenhavn!

Ihana loma miehen kanssa kaksin ♥ ja Tanskan hygge ♥ 
Syötiin hyvin, juotiin viiniä pillillä, käveltiin, käveltiin ja käveltiin, pyöräiltiin ympäri kaupunkia, niin kivaa!, istuksittiin ja ihmeteltiin, herkuteltiin, huilailtiin, ihasteltiin. Pyöräileviä aikuisia, lapsia ja perheitä. Isä ajoi ja koko muu perhe istui edessä kyydissä, pieni tyttö kukkatäkin alla äidin pyörän etukopassa sunnuntain aamuajelulla, lasten vaunut pyörän kyydissä, isot ja pienet vierekkäin... :) Ja mitkä upeat pyörätiet. Nyt on ainakin pakko saada pyöräkori omaan pyörään. Siihen oli niin kätevä laittaa kassi ja ostokset. Jopokin olis kyllä kiva ;) Kertaakaan ei tarvinnut pelätä auton alle jäämistä kuten täällä. Ihquja pikku putiikkeja, joista tein paljon kivoja löytöjä. Onneksi Söstrene Greneltä löytyi hauskoja kierrätysmuovista tehtyjä kasseja, joita oli hyvä täyttää ostoksilla ja mieskin suostui niitä kantamaan. Haluatteko nähdä kuvia putiikeista? Niitäkin olisi aika tavalla.
Välillä satoi, joka päivä paistoi ja tuuli niin että hiukset meinas lähteä päästä. Haluan pian uudestaan (ja paljon rahaa mukaan)! 

(Paljon) Köpis kuvia on vielä tulossa. Olen ihastunut! 


8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Voisit olla hyvä reportteri tai kolumnien kirjoittaja. Tarjoa johonkin lehteen! <3
  - mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No way :) Museolla tänään kyllä kysyivät olenko toimittaja, kun kamera kaulassa siellä heiluin. Tartui nopsaan R:ää kädestä ja totesin olevani vain äiti.

   Poista
 2. Oi, ihanaa! Nyt paljon kuvia, vinkkejä ja linkkejä!!! Minä menen heinäkuun alussa ystäväni kanssa Köpikseen ja meillä on suunnitelmat päivien ohjelmiksi vielä täysin auki. Missä syödä, missä shopata?
  Tulee niin ihana reissu!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on ihanaa! Teillä on vielä kaikki edessä :) Kurkkaa Anri vinkit Loving white Hannin ja Niinan blogeista. Siinä kaksi köpis expertiä :) Me syötiin ekana iltana voc:ssa http://www.vesuvio.dk/ olikohan se raatihuoneen torin laidalla. Hyvää italialaista. Toisena iltanakin syötiin italialaisessa Il Peccato ravintolassa hyvä pasta ja lasagne. Axeltorvilla Tivolin lähellä. Kolmantena iltana syötiin Tivolin Hard rock cafessa. Niinan blogissa joku suositteli Spiseri ravintolaa. Se näytti ainakin kuvissa ihanalle. Ehkä ens kerralla pääsen sinne :) Ja pyöriä en voi kuin suositella! Teille tulee niin kivaa!!

   Poista
 3. Lisää kuvia, lisäääää! Köpis vaan on niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köpikseen jää koukkuun :) Teininä olen siellä pari kertaa käynyt ja vielä muistin hyvin tuttuja paikkoja. Pakko päästä taas uudelleen!

   Poista
 4. Tuttuja maisemia, mua hymyilytti kun illalla hotellissa näitä jo tihrustin kännykällä :) Mut se tuuli, todellakin hyvin kuvattu, kuin tukkaa ois viety!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomattiin heti maanantaina kun lähdettiin lentokentältä, että täällä onkin tosi lämmin. Tuuli oli siellä niin eriluokkaa ja hanskoille oli pyöräillessä käyttöä. Samoja paikkoja tekin olitte kierrelleet, Köpiksen pakolliset ;) Just luin, että ihana reissu oli teilläkin ollut!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥