torstai 14. kesäkuuta 2012

Kobenhavn 3


Vipo kuvapläjäys Köpiksestä. 
Kivoja pieniä yksityiskohtia ihan joka puolella. Vipona iltana oli vielä pakko kävellä kuvaamaan nuo mahdottoman söpöt työmaata suojaavat "sermit". Niin kivat! Puista tanskalaista sotilasta pyörittelin monessa paikassa kädessäni, mutta se jäi ostamatta. Onhan meillä jo mailegin virkattu versio ja joulukuusen koristeina niitä roikkuvia sotilaspoikia. Olis ehkä kuitenkin pitänyt ostaa yksi!

Jatketaan lomaa ja kivoja pikku projekteja.
Olen nyt kahtena päivänä vieraillut serkkuni navetan vintillä ja hakenut setäni varastoista vanhaa puukuitulevyä. Niistä sitten seuraavaksi...

Ja muistakaahan osallistua 
ARVONTAAN tuossa alla.

6 kommenttia:

 1. Niitä yksityiskohtia tuolla tosiaan riitti :) Tykkäsittekö muuten hotellista, suositteletko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykättiin hotellista! Kivan pieni ja rauhallinen ja just näin aikuisten kesken ihana, niinkuin taidettiin jo toisaalla höpötellä. Huoneet oli aika pieniä, mutta ei sitä tilaa paljoa tarvittukaan. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen, luomua. Sillä pärjäsi kyllä iltaan asti. Pyöränkin sai hotellilta suoraan vuokrattua. Siisti ja vähän erilainen kuin nämä isojen ketjujen hotellit, persoonallisempi. Ihan lähellä rautatieasemaa. Menisin ehdottomasti toistekin!

   Poista
 2. Lasken päiviä joulukuuhun, ihanaa päästä näkemään minkälainen ihmemaa se on kuorrutettuna joulun ihanuuksiin! Sen jälkeen pystyykin sitten valitsemaan suosikkivuodenajan kun on kaikki käytynä :) Tosin Köpis on ihana aina, sateessa ja paisteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Tivoli on kuulemma joulun aikaan ihana! Ja varmaan kaikki muukin :) Pitää säästää paljon rahaa jouluostoksiin! P mietti päästäänköhän yhteisymmärrykseen mistä lennetään ja missä yövytään :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥