keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

keskellä viikkoa
Näinköhän sää tänään sen verran suosisi, että pääsen ystävien kanssa kesäteatteriin. Sade ei kyllä katetussa katsomossa haittaa, mutta eihän tunnelma oli niin mukava sateessa. Sadepäivinä on ollut hyvää aikaa kahvitella hyvässä seurassa, käydä kaappeja läpi ja myydä taas kasa tavaraa kirpparilla. Ollaan asuttu täällä 4 kk ja päätin pistää niitä tavaroita eteenpäin mitkä eivät ole löytäneet paikkaansa. Niitä oli yllättävän paljon, vaikka muutossa karsin tosi kovalla kädellä. Maalaisromanttinen viedään vieläkin käsistä, joten nyt on hyvä aika luopua niistä. 

Lapset iloitsevat lähes omalla pihalla kasvavista mustikoista. Ja vesilätäköissä hyppimisestä. Sinisiä suita ja sormia ja multaisia saappaita :)

6 kommenttia:

 1. Mie iloitsen siun luopumista tavaroista <3 Hyvä kiertoon vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olivat sitä mitä odotitkin :) Köpiksen kassaa on hyvä alkaa kartuttamaan jo nyt, niin saan taas uusia ihanuuksia ;)

   Poista
 2. Huh, samaa tavaroista luopumista olis täälläkin...iik, olen vaan kahden talon loukussa ,heh. Kohta lähdetään taas huvilalle ja siel järjestelyä ja sit taas kotiin ja tääl järjestelyä sekä tavaraa ja lastenvaatetta kirpparille...onneksi sain puhuttua miehen loppu lomasta Ruotsiin (sukulaiset kai suuttuu kun en jaksa heillä visiteerata vaan ollaan perheen kesken vain Tukholmassa) et tuntuis jotenkin minullakin lomalta tää häärääminen...Jos vaikka löytäis tytöille kouluvaatetta (ja parit MiniRodinit pojille).

  Sulla oli taas ihania kuvia. Kauniita petivaatteita lapsilla....

  MiMa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luovuin hirmu määrästä tavaraa (ja kalustettakin) ennenkuin muutettiin. Nyt oli hyvä aika laittaa myyntiin ne kolmannet juomalaisit ym. joita ei täällä 4 kk aikana olla käytetty. Aika vapauttava tunne saada "rojut" pois nurkista ja sit kantaa taas kirpparilta uutta ja kivempaa :D

   Oi, Tukholmaan tekis niin mieli päästä. Nyt vaan pitää alkaa säästämään, niin voin sitten taas joulukuussa tuhlata Köpiksessä. Joulujuttuja ♥

   Poista
 3. Itsekin pitäisi ottaa niskasta kiinni ja viedä kirpparille&kierrätykseen ne tavarat, jotka ei enää miellytä. Oma mieli on niin kovin muuttunut esineiden&asioiden suhteen, että oikeasti sais kantaa pois aika paljon. Hamsteriluonteen on vaan hankala luopua mistään. Kotiin päin kyllä kirpulta kannan tavaraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mieli on vuosien aikana muuttunut aika paljonkin ja nyt en yhtään enää jaksaisi katsella niitä semi-kivoja tai tavaroita jotka ovat vaan kaapin täytteenä. Aika rajulla kädellä kyllä aina pistän tavaraa eteenpäin kun sille päälle satun ja kannan sitten uutta kirpulta kotiin :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥