perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pilli
Mikähän siinä on, että kaikki maistuu pillillä juotuna paremmalle? Lapsiin uppoaa aamupuurolla maito paljon paremmin kuin lasista, jos sen saa pullosta pillillä.

Muksaa viikonloppua! Isompi lapsista pääsee papan mukaan kesälomaretkelle. Kånkenit on pakattu ja odottavat eteisessä aamua. Pienemmän kanssa ahkeroidaan pihakivetystä tai mökkeillään. Katsotaan miltä huomenna tuntuu. Mökin leikkimökkiä ahkeroitiin siskon kanssa tänään ja se on nyt puoliksi tapetoitu. En malttanut olla viemättä sinne pientä vaaleanpunaista jakkaraa ja kahta vanhaa öljylamppua. Mummon vanhat pitsi-pellavaverhotkin vein jo mallattavaksi. Siitä tulee ihana ♥

6 kommenttia:

 1. Varmasti tulee ihana :) Tapetti on kaunis! Kiva, kun jaksat nähdä paljon vaivaa leikkimökin eteen.

  Meidän leikkari on ihan räjähtänyt. Hirvee sotku ja maalatakin taas pitäis. Täytyy ens keväänä laitella sitä taas kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli lapsena tapetoitu leikkimökki, samoin äidilläni oli, joten tää varmaan jotenkin periytyy :) Ja sääntö, että leikkariin mennään aina ilman kenkiä, sisään ei viedä hiekkaa, multaa ym. Samat säännöt on tässäkin mökissä rempan jälkeen.

   Poista
 2. Voinen arvata että leikkimökistä tulee kyllä ihana..sehän onkin niinkuin äitien mieleen, kun saa tehdä hempeää ja kaunista ja juuri sellaista nättiä sinne.... pääsee myös aikuisella se sisäinen lapsi esille kun sisustaa leikkimökkiä..ja miehet haluaa olla vissiin pojille rakentamassa ns, rosvomajaa jonne ei varmaan tytöillä ole asiaa ja tavallaan se isäkin pääsee toteuttamaan unelmiaan millaisen ehkä olisi halunnut lapsena itselleen, eli on tyttöjen oma ja poikien oma valtakunta.huohhh pääsisimpä minäkin joskus hempeilemään jonkun tytön leikkimökkiin..kun on kaksi pientä lastenlasta ja ne ovat molemmat poikia..ihania kyllä vaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se varmasti menee! Täällä kotona kun kaikki alkaa olla aika paikallaan, on pakko keksiä uusia kivoja projekteja :D
   Tällä hetkellä leikkimökin leikkijöistä itseasiassa vaan yksi on tyttö, 2 poikaa. Siksi lattiasta tehdäänkin vanhan/vaalean vihreä. Kovin tuo 4 vee poika kävi kannustamassa ja kehumassa, eli kelvannee hyvin myös pojille :) Eli kyllähän sinä voisit pojillekin mökin laittaa. Uskon että hekin tykkäisivät!

   Poista
 3. ...miksköhän en pääse lukijaksi kirjautuun...koettaa myöhemmin uudelleen... Pilleissä on jotakin niin makeeta :D Meillä tyttö juo maidotkin pillillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillissä on tosiaan taikaa. Pienempi juo tosi huonosti maitoa lasista, mutta pullo+pilli ja kaikki hävisi hetkessä :) Pitänee käyttää useammin! Taasko lukijapaneeli temppuilee, höh.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥