maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mökin leikkimökkiMökin leikkimökki ja sen remontti on seuraava projektini. (ei olisi kuulemma tarvinnut keksiä yhtään uutta projektia ;) Tänään tilasin sinne tuota Tapettitalon kukkaruutua ja pikaisesti pähkäilin lattian sävyä. Vaalean vihreää tai vanhaa roosaa ajattelin. Pitää vielä kysyä siskon mielipidettä asiasta ja ehkä lastenkin. Leikkimökki on minun ja siskoni lapsuuden mökki, joka on siirretty aikojen saatossa mökille. Äitini on tapetoinut seinät, oliskohan noin kaksikymmentä vuotta sitten ja nyt on ehdottomasti päivittämisen aika. Hyvin ovat kyllä seinillä pysyneet, mutta jo aikansa eläneet ja haalistuneet. Juhannuksena revin jo muovimatot lattiasta ja nyt tilalle laitetaan lattialankut.

Ostin leikkimökkiin ihanan pienen vanhan rautasängyn. Olisin lainannut sitä tänne siksi aikaa jos kun saadaan oma leikkimökki. Hitsit, että harmitti, kun jäi vain muutamasta sentistä kiinni, että ei mahtunutkaan ovesta sisään. Höh! Eipä tullut mieleenikään, että ei mahtuisi. Muutakin vanhaa kalustetta olen yrittänyt tänne etsiä. Tuo isäni tekemä sänky ainakin saa jäädä. Joku pieni naulakko, pöytä, tuolit ja hylly tarvittaisiin ainakin. Ja söpöt tekstiilit. Leikkimökissä on sähköt, joten pienen lampunkin sinne saa.

***

Facebookkiin 
päivittelen uudet postaukset ja muitakin kivoja linkkejä ja joskus pikaisia kuviakin.

10 kommenttia:

 1. Voi miten mä haluaisin meitin lapsille leikkimökin! Sinulla on kauniit suunnitelmat siellä aluillaan. No höh sen rautasängyn kanssa. Eikö ovenkarmia/meja saa irroitettua että mahtuisi.... -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmat ovat tämän päivän aikana muuttuneet remontiksi ;) Revittiin yhteistuumin vanhat tapetit pois ja perjantaina päästään laittamaan uutta seinään.
   Tänään vielä tarkistin, ovessa ei ole irrotettavia karmeja ja tuo etukuisti vielä hankaloittaa lisää. Sen "ovi" on ihan yhtä kapea ja sänkyssä on kuusi jalkaa. Oma mökki sitten hankitaan sängyn mukaan :D

   Poista
 2. Aivan täydellisen suloinen mökki!Ja ihanat sävyt ja tapetti.Pidän silmät auki jos täälläpäin osuu silmään jotain tuosta tarvelistastasi ja vinkkaan jos jollain kirpparilla tärppää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vinkkaa ihmeessä, oot ihana ♥ Tänään kipaisin Kontista kaksi Ikean? puista maustehyllyä ja maalasin ne jo ekan kerran. Niistä saadaan kivat hyllyt purkeille "keittiöön". Mummon jäämistöstä säästämistäni pitsi-pellava verhoista saadaan varmasti kivat salusiinit. Mummon muisto elää sitten leikkimökissä. Toiselta mummilta on vanha lamppu ja pari arabian kuppia.

   Poista
 3. Ihmettelin että missä välissä se meidän pumpeloinen on leikkimökkiin ehtinyt leikkimään mutta se olikin teidän :) Hyvin saatiin hommat aloitettua ja pojatkin hitusen innostumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saatiin! Ne mummon verhot on ihanat, niistä saa tosi kivat! Ja papalla näytti olevan varastossa vanhoja hillopurkkeja. Niihin vaan vanhan aikaiset hatut, niin lapsilla on omat Riihimäet.

   Poista
 4. Herkku tapetti tulossa mökkiin! Ja muutenkin sävyt. Kyllä kelpaa leikkiä. PIenenä aina haaveilin leikkimökistä, vaan ei meillä ole vieläkään sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että tuosta tulee aika herkku :) Tuumittiin tänään että lattiasta tulee joku tuollainen vihreä, ehkä vaaleanpunaista sitten ripaus johonkin kalusteeseen. Meillä oli lapsena selvät säännöt, ettei mökkiin viety hiekkaa, siellä ollaan ilman kenkiä ym. Samat säännöt on voimassa edelleen :) Äidit on ainakin yhtä innoissaan kuin lapset.

   Poista
 5. Äh miten ihana tapetti!!! Mihinköhän saisin sitä mahtumaan meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se onkin! Mahduta nyt ihmeessä johonkin ;) Tänään huristelin postista toiseen tapettien perässä. Huomenna alkaa urakka :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥