perjantai 20. heinäkuuta 2012

Yksi rakkaus lisää


Vanhat 
harmaat,
vihertävät,
sinertävät 
 kehykset ♥

Osa kehyksistä on ihan tuollaisenaan kaapin päällä, mutta aika moni pääsi uuteen käyttöön. Arvaatteko mitä näistä syntyi setäni navetan vintillä? 

On onni omistaa setä, jonka varastoista löytyy lähes kaikkea ja joka mukisematta toteuttaa hulluimmatkin ideani. (naiset ovat kuulemma suurin työllistäjä rakennusalalla ja varmasti se vaikein ;) Hän on paneloinut vanhan kotimme ihan hyviä kaapin sivustoja enemmän omaan makuuni, lyhentänyt ruokapöytää, rakentanut portaisiin kaiteita... Seuraavaksi hän tulee rakentamaan meille ruokakomeron. Tein Melukylälle myös omat facebook sivut, käyhän tykkäämässä :)

14 kommenttia:

 1. No onpa mukava setä:) En kyllä yhtään arvaa mutta hienoja on.Tykkään myös vanhoista kehyksistä.Joskus niitä kirpuilta löytyykin.
  Mun pitäis kans joskus laittaa fb:hen blogi.En vaan taida osata.Mä olen niin juntti näitten tietokone hommeleiden kans.Ihme et joskus aikoinaan oon saanu blogin aikaseks.
  Ruokakomero olis kyllä kiva.Sais laittaa söpis hyllypaprut tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Joskus ostin vanhan ristipistotaulun ihan vaan kehysten takia. Kuva oli likainen ja pinttynyt ja lähti roskiin. Ruokakomeroa varten jätettiin keittiöön oma kolo ja se rakennetaan vanhan oven ympärille. Ovi on ollut jemmassa jo ennenkuin edes tiedettiin koko tästä talosta :D Setäni lupasi jatsoa jemmoistaan vanhat oven karmit. Keittiössä kun ei ole yläkaappeja saadaan mukavasti lisätilaa, varsinkin isommille tarjoilu ym. astioille. Ja ne hyllypaperit :) Haen sitten ison satsin luomumunia läheiseltä kanalalta ja jemmaan nekin sinne.

   Yllättävän helposti onnistuu tuo fb. Siellä oikealla ylhäällä on luo sivu ja sitä kautta sitten. Aika hyvät opasteetkin vielä. Koklaa :)

   Poista
 2. Kiva setä sulla. :)

  Vitsi, tuota FB-sivua olen minäkin ajatellut mutta jättänyt samasta syystä kuin Sannu, jos on liian vaikeaa.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) Olen aina yrittänyt kertoa hänelle, miten kivaa on kun toteuttaa kaikki kotkotukseni :)

   Kokeile, ihan varmasti osaat tehdä fb sivut! Ja eihän niistä tarvitse kertoa kellekään, ennenkuin kaikki palaset on itselle mieleisesti :) Kun meet minkä tahansa blogin fb sivulle, tulee ylös oikealle + luo sivu. Siitä sitten vaikka yhteisö ja opastaa hyvin siitä eteenpäin. Asetuksisti pääsee sitten muokkaamaan sen vaikka juuri henkilökohtaiseksi blogiksi, lisäämään kuvia, tekstiä ym. Tähän menee hyvin yks päikkäriaika ;)

   Muksaa viikonloppua myös teille ♥

   Poista
  2. Hei kiitos ohjeista! Pitää tehdä sivut, niiden kautta on musta itsestäkin kiva seurata blogeja. Käytän yhden päikkäriajan, joku päivä. :) Kiitos vielä.

   Poista
  3. Kiva jos oli edes vähän apua, kysy lisää niin autan minkä osaan :) Ninan sivuja odotellen! :)

   Poista
 3. Siellä ollutkin samantyylistä projektia kuin täälläkin :D Mulla kans on vino pino kehyksiä pöydällä työn alla. Tarkoitus ollut niistäkin postata, mutta ollut nyt blogilaiskuutta ilmassa. Kiva nähdä mitä noista sun kehyksistä oikein syntyy!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin on söpöt kehykset! Ja kiva idea se vanhojen listojen uudelleen käyttö.

   Poista
 4. Ihnaia vanhoja kehyksiä, olen etsinyt kirppareilta saman tyylisiä, mutta ei ole viellä osunut kohdalle. Kiva seurata mitä noista syntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on :) Kerran ostin kirpulta ristopistotyön ihan vaan kehysten takia..

   Poista
 5. On ihania kehyksiä! ja ollapa itelläki yhtä kätevä setä :)

  VastaaPoista
 6. Heips,löysin facesta tieni tänne :) Ihania juttuja blogi pullollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit ja toivottavasti tulet toistekin :)
   Kurkkaanpa samalla teille.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥