keskiviikko 12. syyskuuta 2012

  S Y K S Y


    Kerhot, jumpat ja muut harrastukset rytmittävät viikkoa. Saappaat, sormikkaat ja villasukat tulevat tarpeeseen. Niitä ei tosin voinut unohtaa kesälläkään. Illalla on ihana polttaa takkaa ja kynttilöitä. Villamatto tuntuu kivalle paljaiden varpaiden alla. Banaanikärpäset ja koivunsiemenet, niitä on joka paikassa. Väsyttää ja päiväunet houkuttelevat entistä enemmän. Mietin, että pian saa ripustaa syysvaloja. Ensimmäinen osa nurmikkoa on kasvanut niin hyvin, että sen saisi jo ajaa. Vaahterat loistaa ruskanpunaisena ja pelagut kukkivat edelleen. Naapurista saa hakea omppuja aina kun edelliset on syöty. Mies reissaa työmatkalla ulkomailla ja mummun kanssa viedään lapset uimahalliin, kuten aina. Ja illalla ja päikkäriaikaan kiskon monta kupillista, nam niin hyvää pappagallon lakujätskiä. Nautin hiljaisuudesta ♥

***
 
En muuten voi olla ostamatta kirpulta näitä brion vanhoja puisia klassikkoleluja, jos ne sattuvat kohdalle hyvään hintaan. Eilen löytyi mäyräkoira ja juna. Vaikkei meillä enää vauvaikäistä olekkaan, kovasti noilla aina välillä leikitään. Puiset palikatkin ovat kirpparilta. Hauskassa vanhassa peltirasiassa ja hintaa kokonaiset 1 e.

***

Löytyyköhän Frankfurtin lentokentältä Boligliv lehteä, 
tietääkö kukaan? Sen toivoisin mieheltä tuliaisiksi. 


14 kommenttia:

 1. Puisissa leluissa on kyllä ihan eri tunnelma kuin muovisissa. Vaan on niitä muovisiakin kertynyt...
  Syksyssä on oikeastaan paljon uusia alkuja, vaikka onkin kesän loppu, juuri kun harrastukset yms. jutut alkavat. Syysaurinkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin muovileluja. Nuo puiset on vaan niin paljon kivempia ja aika ajattomia. Palikat oli jäänyt hauskasti lasten leikeistä tuohon, muovisia tuskin olisin kuvannut ;) Aurinkoisia syyspäiviä teillekin!

   Poista
 2. Oih, ihanaa ettei vanhoja leluaarteita voi muutkaan vastustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni taitaa olla niistä innoissaan :)

   Poista
 3. Voi kun löytäisi itsekin tuommoisia palikoita! Ei oo vauvaikäistä kyl enää täälläkään mutta silti.. :D Kauniita syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palikat olivat kyllä ihan huippu löytö. Noitahan voi hyvin soveltaa vaikka angry birds leikkeihin :D

   Poista
 4. Minäkin välillä katselen joitakin klassikkoleluja sillä silmällä... Nuo puiset toimivat ihan loistavina sisustuselementteinä, jos eivät lapset innostu leikkimään. Siis hyötyostoksia!

  ps. komenna miehesi Köpikseen työmatkalla, niin johan alkaa lehtiä löytyä. En ole kuullut, että Saksasta löytyisi, mutta tiedä häntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyötyostoksia, tosiaan! Tytön hyllylle olen niitä kerännyt ja osa uudemmista brioista on matkalaukku jemmassa. Sieltä lapset aina välillä pyytävät "vauvaleluja" :)

   Juu, ei ollut Frankfurtin kentällä yhtä hyvää lehtivalikoimaa kuin Kastrupissa. Meinasivat ensin lentää suoraan täältä ja silloin olisi ollut välilasku just köpiksessä...

   Poista
 5. Ihana syksypostaus, mä rakastan kaikkea tuota mistä kirjoitit! ♥ Ja OMG - puulelut! Mun ei tartte varmaan sanoa mitään. Eikä sanat riittäiskään - tiedät varmaan tunteeni niitä kohtaan... ;)

  Ja meillä roikkuu jo yhdet "syysvalot", tosin ne ovat sellaiset, jotka sopisivat vaikka ympäri vuoden ihasteltavaksi!

  Ihanaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan juu, että sun luona taidettiin joskus noista puuleluista jo höpistä :) Teilläkin on jo hyvä kokoelma ja kohta taas uusi niillä leikkijä ♥

   Meinasin, että ens helsingin reissulta voisin katsoa toiset paulit. Nehän on vähän niinkuin ympärivuotiset. Joulutähdistä vois tulla sanomista mieheltä ;)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua. Toivottavasti pääset tosi toimiin :)

   Poista
 6. Mitkä ihanat villasukat! Niiden neulominen on opettelussa tänä syksynä.

  Ostin eilen Kämpästä iiihanan Bungalovin lilan tähden. Eihän ne oikeastaan ole mitään jouluvaloja niinkuin moni Suomessa tuntuu helposti ajattelevan. Meillä on valoja sisällä ympäri vuoden ja nyt tuo ihana tähti, luoden hempeää vaaleanpunaista valoa pääsi lastenhuoneen hyllyn päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppisukat, äitini neulomat. Pari vuotta sitten neuloin hirmuisen monet sukat, viime vuonna en yksiäkään. Joskohan taas tänä talvena?

   Bungalowin tähden aion kyllä kans hankkia. Ne on niin ♥ Just hyllynpäällä esim. se olis tosi kiva ja ei jouluun sidottu. Menisköhän miehelle läpi ;) Kyselin Kämpästä paljonko olis postikulut (kun tähdet oli alessa), 10 € huh! Jäi tilaamatta. Ihanan pienessä oli kans ja sieltä aion tilata. Hyvä ja nopsa palvelu :)

   Poista
 7. Kivan näköinen matto toiseksi alimmassa kuvassa. Minkä valmistajan se on / mistä ostettu?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥