tiistai 2. lokakuuta 2012

Uusi arki

Kivaa ja erilaista. Toinen työviikko alkoi tänään. Ensimmäinen meni vauhdilla uutta opetellessa. Ensihuumaa. Ollaan käyty myös tutustumassa lasten kanssa päiväkotiin. Isompi on innoissaan, pienempi selvästi empii. Ihan tyhmä paikka kuulemma. Päiväkoti on ihanan pieni, vanhassa puutalossa. Harmaat lautalattiat ja vanha portaikko paneelein. Tallin katolla kellotorni, vieressä vanha kartano. Kotona kaikki on vähän sinne päin. Pakolliset asiat hoidettu, muutoin aika retuperällä. Pelagutkin kukkivat vielä pihalla, nyt lokakuussa. Ehkä päivitän ne kanerviin, ennen parin viikon päästä olevia viisivuotis juhlia.

Toivotaan kuivaa lokakuuta. 
Pian saa aloittaa jouluhössötyksen, eiks jo?

14 kommenttia:

 1. viimeistään nyt voi aloittaa jouluhössötyksen. :D oon kuunnellut jo joululaulujakin. muuten, meidän pihassa kanervat ja pelargonit. hyvin tulevat toimeen keskenäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yleensä paistettu ekat piparit lokakuussa :)

   Poista
 2. Uuden alku tempaa aina vauhdilla mukaansa ja viikot kuluvat lujaa.
  Jouluvaloja katselin juuri täällä sairastuvalla kaapin kätköistä ja niin paljon kiehtoisi ripustella jo joulutähdet ikkunaan... tuntuu että alkaa taas ihan eritavalla "elämään" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuussa viimeistään kaivan paperitähdet. Ajattelin että jotkut uudet värikkäät olisi kivat eikä edes niin jouluiset :)

   Poista
 3. Hyvin voi aloitella joulujutskat, mutta ehkä sen hössötyksen voi jättää myöhemmälle! =)
  Mukavaa uutta arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna joulujutut tuntuvat vielä jotenkin kaukaisilta. Ehkä tämä uusi arki vie ylimääräiset energiat "hössötykseltä". Viimeistään joulukuun Köpiksen reissulla tulee sitten se into, se on varma :)

   Poista
 4. Kuulostaapa mukavalta tuo teidän uusi arki :) Jouluhössöttelyjä oon jo ihan pikkupikkuriikkisen aloitellut ;D Blogiinkin se hiipii hissunkissun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia arki tuntuu oikein hyvälle! Tänään meillä on lasten kanssa vapaa ja en voi kun todeta, että kyllä töissä pääsee helpommalla. Ollaan otettu lasten kanssa yhteen joka asiassa...

   Poista
 5. Aika aikaa kutakin. Joulu tulee jo välillä mieleen ja olen laulanut jo joululaulunkin. Kynttilät ja jouluvalot hiipivät pikku hiljaa terassille ja sisälle pimeyden lisääntyessä. Tekee mieli jo pataruokia ja ehkä kohta glögiäkin... Ihmettelen, että sie et ole vielä...Nuo rattaat on ihanat, miulla tai olla jotkut tuollaist n. 50 vuotta sitten... -Mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vaan ehtinyt. Rattaat on kivat ja menee pieneen tilaan. Vähän niinkuin ne omat ekanikin jotka joulupukki toi.

   Poista
 6. Kuulostaa kivalta päiväkodilta. Meidän tytöt olivat viime vuoden vanhassa omakotitalossa päikyssä, aivan ihana paikka oli. Kalusteetkin kaikki vanhaa. Nyt vähän erilaista kunnan laitoismaisessa päikyssä...ei vaan ole niin kiva. Kyllä vaan lapsetkin tykkäs enemmän edellisestä. Ja pelakuut täälläkin vielä ikkunoilla kauniisti kukassa...kun lakkaisi satamasta, niin saisi pihankin syyskuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päikky on kyllä tosi kiva ja lapsetkin ovat tykänneet. Aikuiset hipsivät puulattioilla villasukissa ja niitä vanhoja ikkunoita aina ihastelen. Pihakin on tosi kiva ja iso. Pegagut pitäisi pelastaa tuolta sateesta.

   Poista
 7. Herttainen blogi, nimensä veroinen tunnelmaltaan! Liityn lukijaksi.

  kuperkeikkakoti.blogspot.fi, tervetuloa tutustumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu että löysit ja tykkäät. Tervetuloa mukaan :)
   Tulen vastavierailulle.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥