maanantai 19. marraskuuta 2012

 
Arki
 
 

Aika ihanan tavallista. Tiskiä, pyykkiä, vaatekasoja, petaamattomia sänkyjä, töitä, harrastuksia ja hurjaa vauhtia vierähtävät viikot. Lapset ovat päiväkodissa 15 päivää kuussa, joten heillä on lyhyet hoitoviikot ja pitkät vapaat. Ollaan saatu sumplittua töitä miehen kanssa niin, että tuo riittää ja välillä vahtivuoro vaihtuu läpsystä ovella, mutta lapset voivat olla koko päivän kotona. Tänään, vapaana aamuna oli ihana nukkua pitkään (lapset onnekseni myös), herkuteltiin aamupalan jälkeen suklaakonvehdeilla, käytiin keräämässä metsästä risuja ja sidottiin niistä tähti. Jälkiruuaksi lasi glögiä ja blogeja. Hyvä maanantai ♥
 
Ja arvatkaa mitä, ensi maanantaikin on toivottavasti hyvä. Meidän on tarkoitus lentää tyttöporukassa Kööpenhaminaan neljäksi päiväksi nauttimaan jouluhyggestä. Pitäkäähän sormet ja varpaat ristissä, että sas ei mene konkurssiin. Näitä lentoja on jo kertaalleen siirretty Blue1:n toimesta ja todella toivon, että viikonpäästä tähän aikaan ollaan Kastrupin lentokentällä. 
  


6 kommenttia:

 1. Kävin vasta Köpiksessä. On kyllä niin kiva kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kaupunki ja ihana tunnelma. Kesällä kävin viimeeksi ja nyt odotan Köpiksen joulutunnelmaa. Sitä en ole vielä koskaan nähnyt.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tulppaaneja :) Äiti toi tuliaisiksi Prismasta.

   Poista
 3. Miten saatkin arjen kuullostamaan ja näyttämään ihanalta? Ei meillä ole tuollaista. :)

  Itse haluaisin Lontoooseen nuuskuttelemaan joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on vaan se asenne ;) Töissä saan sellaista valo ja väriterapiaa, että vitsit miten päivä kotona onkin pimeä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥