sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kompa '9

 


 Sunnuntai iltaan inspiskuvia marraskuisesta Kööpenhaminasta. Yhtään matkakuvaa, en ole ehtinyt enkä muistanut teille näyttää. Mutta tässä tulee eka erä, puhelinsellaisia. Järkkäri oli hotellilla juuri kun sitä olisi tarvinnut! Tokan aamun taivaallinen morgenmad nautittiin Kompa'9 :ssä Kompagnistrædetilla. Oltiin jo edellisenä päivänä katsottu, että aika jännän näköinen kahvila ja onneksi uskaltauduttiin aamulla ovesta sisään. Iiik, ihan mieletön! Paikan omistaja (niin luulen), persoonallinen nuorimies tarjoili aamiaisen pöytään pitkällä vanhalla lankulla. Jugurttia marjoilla ja myslillä, tuoremehua, erilaisia leikkeleitä ja juustoja, tuoretta lämmintä leipää, kanamunia ja cappucinot. Istuttiin tuossa ekan ja alimman kuvan pöydässä. Takkaan sytytettiin tuli ja tunnelma oli leppoisa ja pysähtynyt. Ruusut pöydällä jo vähän over, mutta sekin kuului asiaan. Tykkäsin niin tuosta tyylistä. 
 
Vessa pihan perällä pakkasessa oli kokemus sekin. Vain kynttilän valo ja äiti ovea vahtimassa :)  

11 kommenttia:

 1. Voi, me ollaan kesälle varattu matka köpikseen. Ihanaa olisi lukea/nähdä kuvia enemmänkin matkastanne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa pääset kesällä köpikseen! Me oltiin viime kesäkuussa miehen kanssa kaksin, ihastuin täysin! Kurkkaa viime vuoden kesäkuusta noita aiempia kuviani ja juttuja sieltä. Meinasin kyllä vielä näyttää noita marrakuunkin kuvia, vaikka vähän jouluisia ovatkin ;)

   Poista
 2. Käytiin syksyllä koko perhe Kööpenhaminassa ja vuokrattiin autokin muualle Tanskaan. Oli kyllä todella kiva reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanska on ihana paikka. Kaikki niin tyylikästä ja tunnelma rento ja kiva.

   Poista
 3. Ihana fiilis kahvilassa! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Tulee ihan Köpis-ikävä, mutta onneksi reissua jo suunnitellaan... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köpis-ikävä, se on kai kroonista ;) Kumpa tänäkin vuonna taas pääsisi!

   Poista
 5. Ihania kuvia olet taas napsinut! Oli kiva reissu. Tuo vessa pihan perällä oli romanttisen alkeellinen ja sopi tuohon paikkaan hyvin. Pitää alkaa haaveilemaan taas äiti-lapsi -matkasta vai mitä?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥