torstai 21. helmikuuta 2013

kotona

 
Vapaa päivän räpsyjä, ei oikeastaan muuta. Valoisat päivät ja jo aika pitkälle illatkin tuovat kummasti uutta puhtia. Kepeämpiä värejä olen kaivellut esiin, mutta poltan edelleen joka aamu ja ilta kynttilöitä. Lapset ovat innostuneet tehtäväkirjoista ja niitä ollaan iltaisin yhdessä tehty. Ja paistettu sämpylöitä. Ollaan muisteltu vuoden taakse, kun pakkailtiin vanhaa kotia ja odotettiin innolla tänne muuttoa. Poikakaan ei taida enää niin ikävöidä vanhaan. Kiitollisena olen myös miettinyt, miten ihanan ystävän sain kotiäitivuosina ♥
 
Maaliskuussa alkaa kevät, eikös?
Haaveilen uudesta kevättakista ja mietin kuumeisesti lapsille sopivia juhlavaatteita. Hyvä syy hankkia uutta ja ihanaa on neidin kummin häät ja uusi pieni suloinen poika ♥ Maaliskuussa jännitetään siskon laskettua aikaa. Ja huhtikuussa juhlitaan kaikkia kummipoikia ja odotetaan uusia kuvia meiltä kiiltävällä paperilla painettuna.
 
Mitä uutta kevät tuo sinun elämääsi?
 
 
ainii, fb:ssa pieni vihje maaliskuun arvonnasta

7 kommenttia:

 1. Ihania värejä ja kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän hassu kysymys, mutta mitä karkkeja nuo ovat tuossa ensimmäisessä kuvassa? Tarttisin just tollasia vaaleansinisiä pojan synttärikakun päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo karkit oli sellaisesta pienestä smarties? rasiasta. Poika sai sen kaverinsa synttäreiltä ja jälkkäriksi napsittiin nuo porukalla :) Toivon että löydät!

   Poista
  2. Kiitos! Mietinkin, että voisivat olla Smartieseja. En vain ole nähnyt niitä moniin vuosiin kaupoissa. Löysin onneksi sopivan värisiä irtokarkkihyllystä :)

   Poista
 3. Niin söpöä ja värikästä♥ Ja kivaa ohjelmaakin teillä luvassa lähikuukausina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhtikuun jokaisena viikonloppuna taidetaan juhlia :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥