sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Aurinko ♥


 
Vapaa viikonloppu ja vielä huominenkin.
Pieni yökyläläinen, aurinkoa, pulkkamäkeä, talven ehkä vipot luistelut, raitapyykkipäivä ja huomenna sitten noista päätellen silityspäivä, eka heiluva hammas. Luistinkentällä oli ihanan lämmin istua lampaantaljalla potkurinpäällä auringossa. Kotona joka paikasta pilkistää pölyä vaikka eilen viimeeksi imuroin, mutta ei se mitään. Paperitähdet keräsin viimein ikkunoista, kun iltaisin ja aamuisin on jo niin valoisaa. Nyt lähdetään uudelleen ulos aurinkoon nauttimaan ja odottamaan koska poskenpäät saavat pisamia.

10 kommenttia:

 1. Kiitos pirteästä postauksestasi, siitä tulin hyvälle mielelle! Vielä se aurinko pikkuisen pilkistää... kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tänäänkin on paistanut, vaikka ei sitä tänne luvannutkaan. Jaksaa taas ihan erilailla :)

   Poista
 2. Samoja aurinkopäivän juttuja täälläkin. Ja ne pisamatkin huomasin tänään pikkuneidin naamasta. Ihanaa...
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisamatyttö. Meillä kummallakaan lapsella en ole vielä huomannut, toivottavasti joskus saavat. Itselläni ja miehellä niitä aina kesällä on :) tykkään!

   Poista
 3. Ihanaa, kun kevät tulee, lempivuodenaikani :) Paitsi se pölyn määrä. Meinaan tulla hulluksi, kuinka pölyisää meillä onkaan!
  Heh, teillä taidetaan tykätä Pop:in raidoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempparivuodenaika täälläkin :) varsinkin toukokuu on ihanaa, kun luontoherää vihertämään, kesä on edessä ja aurinkoiset ja lämpimät päivät on vaan pelkkää plussaa. Pölyt, hulluksi tekevät tosiaan. Kesällä niitä ei sitten taas huomaa, mut kevät on niiden suhteen pahin.
   Po.p on meidän lemppari, kyllä :) Koko sakki hiihdellään kotona noissa raitakalsareissa.

   Poista
 4. Täälläkin heiluu hammas :) Pikku muru on ollut kuumeessa niin aurinkoon ei ole päästy nautiskelemaan. Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummu näytti viikonloppuna pojalle omia ja siskon maitohampaita. Aikas jännää. 3 vee jo mietti, että antaisiko iskä hänelle kolikoita, jos hammaskeiju tuo niitä veikalle :D Pikaista paranemista teille!

   Poista
 5. Ihanan pirtsakka tuo keltainen tuoli. Sopii myös täydellisesti tuon Ferm livingin tapetin kanssa. Voi, tuota valon määrää. Tosiaan, kohta on taas kesä:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että vastaus kesti! Nyt se vasta valoisaa onkin, ihanaa! Tuoli on aika säpäkkä. Keltainen oli tosi hankala väri löytää oikea sävy. Tuon maalasin kiiltävällä maalilla ja se käy kivasti just tuon keltaisen kanssa.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥