perjantai 22. maaliskuuta 2013

Lelusäilytys 


 
Yksi arvontapostauksen toiveista oli lelujen säilytys. Tässä sitä nyt olisi oikein kymmenen kuvan voimin pojan huoneesta. Lastenhuoneiden siisteydestä en nipota kovinkaan paljon ja siksi ne ovatkin usein luovan kaaoksen vallassa. 
 
 Kiinteitäkaappeja ei tässäkään huoneessa ole, ainoastaan tuo vanha ja kapea vaaleansininen talonpoikaiskaappi. Edellisessä kodissa se toimi eteisessä lasten ulkovaatekaappina, nyt lelu- ja pelikaappina. Duplot ja pikkuautot on jemmattu Ikean tynnyreihin, missä ne on kätevästi esillä mutta kuitenkin piilossa. Pikkulegojen paikka on sängynalla isoissa muovilaatikoissa. Totuus on, että ne ovat  usein levällään pitkin lattiaa. Sadonkorjuukoriin heittelen aina satunnaiset lattialla lojuvat lelut. Puujunarata, joka on ihmeen vähän leikeissä, on vanhassa matkalaukussa. Vanhat tikkaat ovat kaapin lisäksi kirjahyllynä ja sen alle on jemmattu puulaatikkoon poliisi, palo ym. asemia. Joulun jälkeen maalasin liitutaulumaalilla tuon puisen hyllyn ja siihen saa kerätä valmiita legorakennelmia ja askarteluja esille ja turvaan pieniltä kyläilijöiltä. Tavoite oli myös, että kirjoituspöytä pysyisi näin tyhjempänä ja siinä mahtuisi joskus piirtämään. Metsään meni.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta nuo pohdinnat pöytäpintojen siistimisestä - hyvin suunniteltu ei ole kuitenkaan lapsen huoneessa puoliksi tehty, sillä vaikka meillä miten lisätään kaappien ja hyllyjen määrää, niin eritoten niitä Legoja on aina levällään joka puolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vitsit miten kiva niiden päälle on astua :D Imuriinkin legoja aina välillä menee, kun niitä vaan on joka puolella.

   Poista
 2. Ihanan kotoisa blogi!!♥

  Tervetuloa poikkeamaan kylässä:)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Lehtijutusta löysin tieni tänne :) Ja lukijaksi jäädään!
  Kotinne on kaunis ja lämmin.
  Tervetuloa myös vastavierailulle!

  VastaaPoista
 4. Voi teidän juttu oli ihana! Ihastuttavan värikäs talo ja hurmaava emäntä!
  Iloista pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värikkäät kuvat juu ja räjähtänyt emäntä :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥