sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

O niinkuin oranssi

Hyvä viikonloppu. Oikeastaan aika ihana. Sopivasti vapaata ja töitä, yhteistä aikaa ja omia menoja. Perjantaina yllätettiin sisko vauvakutsuilla ja sain juhlin hänen ystäviensä kanssa. Se oli hauska päätös kivalle ja vauhdikkaalle työpäivälle. Lauantaina vähän koeajettiin pikkuautoja ja käytiin keräämässä pajunkissat virpomavitsoihin. Tänä vuonna näköjään suoria pätkiä. Taitaa olla miehen vuoro askarrella ne lasten kanssa. He kun aloittavat ensi viikon lopulla talviloman ja minä puuhaan tiukan ja varmasti aika hauskan viikon töissä. Lauantaina saatiin pieni kuukauden vanha söpöläinen isoveikkansa kanssa kylään. Tättärän onnellisena istui vauvan vieressä ja silitti päästä. Samainen neiti ihastelee lähes joka ilta pikku Aan kuvaa kumminsa fb:sta. Mieluiten sitä ihka ensimmäistä ja ruttuisinta, kuten hän itse kuvailee.
 
Aamulla kuvia räpsiessäni huomasin, miten vähän siellä ja täällä on oranssia. Erityisesti lastenvaatteissa. Se taitaa olla tämän kevään väri. Muutaman viikon päästä on lastenvaatekirppari ja sitä silmällä pitäen olen käynyt läpi lasten pieneksi jääneitä, miettinyt kevätjuttuja, kesäpaitoja, karsinut tummia ja hamstrannut iloisia ja kirkkaita värejä. Sitä se aurinko tekee!
 
Reipasta uutta viikkoa!
 
 

15 kommenttia:

 1. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti kirjoittaa, että ihanan raikas tuo oranssi!
   Täkit on upeita!!!

   Poista
  2. Taas yksi uusi väri, jos en ole tykännyt ja nyt tykkään hulluna :)

   Poista
 2. Ihana tuo oranssi täkki harmaan kaapin päällä!! Varmaankin vanha? Kivoja kotoisia kuvia muutenkin -taas kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, täkki on vanha. Päikkäriuni peitto :)

   Poista
 3. Ihanan raikkaat kuvat!Ja hei kiitos vinkistä,turhan monta kertaa on lastenvaatekirppis menny sivu suun,nyt käynkin tarkistelemassa ajan ja paikan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhtikuun toka viikonloppu muistaakseni, Jnon mll järkkää. Siellä oon tienannut monesti kivat matkarahat. Ilmeisen paljon sekä myyjiä että ostajia aina.

   Poista
 4. Ihana väripläjäys! Hyvä aloitus viikolle!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Moikka! Ihanat kuvat! :) Hei saanko kysäistä missä ja milloin tuo lastenvaatekirppis on? Naapurikaupungissa kun asustelen, voisi tulla käymään sikäli mikäli pääsee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jnon mll järkkää ja se oli muistaakseni toka huhtikuun viikonloppu. Varmaan ilmoittelevat vielä lähempänä. Varasin kyllä pöydän, mutta nyt en tarkkaa aikaa muista. nimim. kaikki pitää kirjata ylös kalenteriin :D

   Poista
 6. Ihanan värikkäitä kuvia täällä! Piristävää ja inspiroivaa! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) just laitoin vastapainoksi aika valkoisia kuvia.

   Poista
 7. TipiTyy-Täti lähettää terkkusia ...kukahan jaksais pestä kaikkien ikkunat!?...on tosiaan likaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin laittaa Milla viestiä, että pipomaksu oli miehen nimellä, mutta huomasit varmaan sen :) Tulis vaan kevättakki ja pipokelit!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥