maanantai 8. huhtikuuta 2013

Moda Loft arvonnan voittajatModa Loftin arvonta on vihdoin ja viimein suoritettu ja voittajat ovat selvillä. Arvonnan alusta tähän päivään lukijat ja tykkääjät ovat lisääntyneet useammalla kymmenelle, huh. Tervetuloa ihan jokaiselle ♥ ja kiitos kun käytte täällä! Toteutan jättämiänne toiveita pikkuhiljaa, osaa on jo toteutettukin. No mutta siis
 
Odd Mollyn söpön kännäkkäpussin saa
 
Kaunis ja harmoninen blogi. Loistava juuri tällaisena. Päivityksiä saisi olla mieluusti useammin!
 
ja Loftin soijakynttilän
 
Sinulla on Ihana blogi juuri näin, yksi lemppareistani.. Jos jotain voi toivoa, niin kirjoittele useammin ;)hih! Ja Moda Loftkin on ihana, siellä on NIIN hyvä tuoksu ja tunnelma! t: reetta.mustola@gmail.com p.s.Onnea 1-vuotiaalle<3
 
Onnea!
Laitatteko Melukylän spostiin viestiä.
 
 
Kuvat yllä ovat tämän vapaapäivän aamun tunnelmia. Moda Loftiin liittyvät sen verran, että tuo leipäkori on TineK:n ja juuri Loftista ostettu. Hörppään kupin kahvia ja tartun vihdoin lastenkirjaan tulevan jutun kimppuun, jonka olen jo aikaa sitten luvannut toimittaa eteenpäin. Nyt on ihan pakko!
 
 
 


6 kommenttia:

 1. Onnea voittajille :) Olen yrittänyt metsästää ihania teepurkkeja, mutten ole löytänyt Suomesta noita sinullakin yhdessä kuvassa näkyviä lintu-purkkeja. Mistähän niitä saisi ostettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen noista on tuotu viime kesänä Köpiksestä, toisen löysin Porvoon Skafferista. Seuraavaksi haluaisin keltaisen :)

   Poista
  2. Kiitos, kun seuraavan kerran käyn Porvoossa niin menenkin sitten tutustumaan Skafferiin!

   Poista
 2. ihanaa, ihanaa, ihanaa..Kiitos kiitos kiitos :) t.Reetta

  VastaaPoista
 3. Onnea onnekkaille :) Teillä on niin ihana koti,tunnelmat kuvissa on jotakin mitä toivoisin meillekkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥