perjantai 19. huhtikuuta 2013

tärkeät ♥ toisilleen

 
 
 Reilu kolmevuotiaan tättärän ja kaksi vee serkun touhut ovat hauskaa seurattavaa. Niin kovin tärkeitä toisilleen, vaikka välillä vähän kinataankin ♥ Pienin tekee kaiken perässä ja leikit sujuvat, kunhan mennään tättärän komennossa. Ja se komento on aika kova. Eilen leikkikeittiössä osteltiin ja kokattiin porukalla. Tänään nuuskutellaan kilpaa uutta serkkupoikaa. Jospa hän olisi tädin kulta, tämä isompi kun ilmoitti että "ei muista" kun kysyin häneltä onko hän.
 
Tuo hemaa tai helmaa, kuten itse kutsuu, käyttävä kruunupää rakastaa vauvoja, kumminsa pikku A:ta ja jo nyt näkemättä ilmoitti, että uusi serkku on sitten HÄNEN vauvansa ja aikoo pitää sitä kokoajan sylissä. 
 
 
Aurinkoista viikonloppua!

19 kommenttia:

 1. Ihanat, kertakaikkiaan ihanat leikit :) Lasten leikit on vaan niin ihanaa seurattavaa, varsinkin jos ne sujuvat ;) Taitaa olla uudella vauvalla monta sijaisäitiä, täälläkin osoitteessa eräs pieni tyttö on todennut, että ei se ole veikkansa vauva vaan "Ejjan oma". Näkemättä huoli... <3 Toisaalta totesi myös tästä veikasta, että sekin on hänen omansa, eikä minkään vauvan. Voi juku, jänniä aikoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. silloin kun leikit sujuvat :D näillä vaihtelevasti. Kaikkien uusi pikku veikka, se hän taitaa olla ♥

   Poista
 2. Mikä ihana, joka tytön ja pojan unelmakeittiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo varmasti onkin. Pikku hiljaa koottu kokonaisuus :)

   Poista
 3. Tuohon tilaan minäkin hyppäisin innoissani leikkimään! :D (Ja jättäisin mielihyvin nämä perjantaisiivoilut sikseen.)

  VastaaPoista
 4. Tosi iso rikkaus, että on noin samanikäisiä serkkuja :) Meillä kaikki serkut melkein 10v-vanhempia - tärkeitä ovat puolin ja toisin, vaan ei tule tuommoisia yhteisiä leikkejä. Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikkaus se onkin ♥ Miehen puolelta meilläkin on vanhempia serkkuja, mutta meidän ja siskon lapset ovat kaikki vajaan kahden vuoden ikäerolla. Tyttö puhuu uudesta serkkuvauvasta veikkana :)

   Poista
 5. Meidän neidit katselivat keittiöleikkikuvia innoissaan. Monia samoja juttuja, ja heti ilmoitettiin, että hella pitää tuoda mökiltä kotiin. Tosin tehtiin me hella samantien pahvilaatikosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Tuota keittiötä on rakennettu ja kerätty kasaan pikku hiljaa. Nyt vuoden ajan sillä on leikittykin tosi paljon.

   Poista
 6. Täällä aamulla jo heti ikävöitiin teidän perään ♡

  VastaaPoista
 7. Täällä aamulla jo heti ikävöitiin teidän perään ♡

  VastaaPoista
 8. Täällä on vajaa 2-vee "mun oma-minä itte" joka koittaa pitää isommalle jöötä :) Mut samanlaiset leikit serkkujen kanssa, miten ne kolmestaan sujuukin paremmin kun kaksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iki-oma taitaa olla just noiden 2 vuotiaiden juttu :) Eilen saivat aikaan taistelun kuka pitää ekaks vauvaa sylissä... Teilläkin on ihanan samanikäisiä serkkuja ♥

   Poista
 9. Ihanan näköistä meininkiä :) Hauskaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 10. Ihanat leikit lapsosilla :) Ja ihana blogi sinulla, tähän oli pakko liittyä! Kuvissa on suloinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa mukaan, toivon että viihdyt jatkossakin!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥