sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

ihan pihallaBlogi elää omaa hiljaiseloaan, me ollaan ihan pihalla. Kiireiset ajat töissä saavat viihtymään illat pihalla kitkemässä. Hommaa, jossa ei tarvitse miettiä mitään ja jota riittää. Ärsytykseen asti. Vapaaehtoiset tervetuloa :) Sadepäivät silitetään ja pestään pyykkiä. Aurinko päivinä kun nekin kasaantuvat. Terassin laajennus on pientä maalailua vaille valmis. Nyt se on sopivan kokoinen. Sain usutettua miehen työmatkalla Ikeaan, josta löytyi edukkaat klaffituolit. Ne saivat mustan öljyn pintaansa. Niitä on nyt edessä ja takana odottamassa aurinkoisia kahvi- ja ruokahetkiä.

Lapset ovat keränneet lähes päivittäin maistiaiset mansikkamaalta ja salaatti rehottaa joko sinkkisoikon alalta. Anoppi on siistinyt kukkapenkkejä ja tänään löysin tuon ihanan pioniunikon perennapenkkiin. Sopii kivasti malvojen, kurjenpolvien, pikkusydämien ja kääpiöakileijojen sekaan. Ihana!

Vielä kun saisin Kannustalon modernin leikkimökin pihaan <3 siitä tulisi musta ja se tapetoitaisiin sisältä söpöksi. Tuossa kasvimaan kulmalla olisi valmis paikka sille.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuo pioniunikko ♥ ja voi itku mitä herkkuja tuolla Kannustalolla onkaan...lottovoittoa odotellessa...aurinkoista kesää sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Sade vei ekat kukat, mutta nyt kukkii toinen.
   Aurinkoisia kesäpäiviä teillekin :)

   Poista
 2. Pihalla ollaan täälläkin....ainakun ilmat vaan sallivat.
  Ihana pioni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on niin lyhyt, että ihan melkein pakko :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥