lauantai 1. kesäkuuta 2013

oi ihana kesäSisällä näyttää tältä. Kaaosta joka puolella. Hiekkaa, käpyjä ja keppejä kaiken kukkuraksi. Asutaan vapaa-aika ulkona ja nautitaan. Ollaan kitketty, istutettu ja ihmetelty kasvua. Öljytty etuterassi ja pojat ovat laajentaneet takaterassia 1,5 metrillä ja pian se on valmis. Etsitty sopivaa leikkimökkiä. 

Nyt yritän taltuttaa pahinta sekaortoa sisällä, viikata ja pestä pyykkiä. Silittää juhlavaatteita. Pojat lähtivät puukaupoille. Iltapäivällä juhlitaan ylioppilasta. Mikä ihana helle!

Neidille lupasin pestä sivuterassin, niin saa sinne väliaikaisen majan. Hommiin siis!

Kuvat on tosi huonoja, ne on padilla napsittu. Jotain kuitenkin :)


10 kommenttia:

 1. Meillä on vähän sama meininki, meillä pojat on (Ääk, äitin kauhuksi) hakemassa tramppaa kätköistä pihalle. En tahtoisi, mutta ei paina äitin sana ;) Kotona "siivoan" kantamalla kaikki kodariin! Iik, kuinka saan sitä ikinä siistiksi! Mutta syksymmällä sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä sitten siivotaan :) Kaaos käy kyllä välillä niin hermoon, että on pakko toimertua.

   Poista
 2. Mun mielestä teillä on tosi kaunista! Tosi kodikasta. :)

  VastaaPoista
 3. Sovitaanko että KAAOSsisällä kuuluu kesään....minäkin luistan omasta perjantai on siivouspäivä - säännöstäni joka pe....sit alkuviikosta alan jo hiiltyä...sotkuun!
  ihanaa kesää...toivotaan onnea pikkumökin metsästykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sovitaan :) minäkin aina säännöllisesti hiillyn, kun kaikki paikat on rempallaan... kesä ♥

   Poista
 4. Nyt nautitaan lämmöstä...ehtii sitä siivota sadepäivinäkin....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Talvella ei sitten näe kaikkia pikkusiivoja :)

   Poista
 5. Hei, ihana värikäs koti teillä. Käyn täällä usein <3 Teillä on aivan ihania valaisimia...onko esim. noissa seinälampeteissa alkuperäiset varjostimet? Onko tietoa mistä saisi samantyylisiä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan lähes kaikki meidän valaisimista on vanhoja. Seinälampettien varjostimet ovat tulleet niiden mukana ja vanhoja ovat. Kirppareilta voisi löytää vastaavia, jos jaksaa vain etsiä. Meillekin tarvittaisiin vielä muutama :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥