keskiviikko 18. syyskuuta 2013

syksy


 
Täällä ollaan, syyskiireiden keskellä. Työreissuja, onkikisoja, yökyläläisiä, pippaloita, synttäreitä, töitä, vanhempainiltoja... Viikonloppuja, kun katsoo eteenpäin, marraskuun alussa taitaa olla seuraava, mihin ei ole mitään ohjelmaa sovittuna. Onko nämä ne ruuhkavuodet? Meitä se ei kyllä haittaa, onneksi. Ihana työ ja lapsilla mitä mainioin päiväkoti. Niin mainio, että välillä eivät meinaa kotiin lähteä. Ja syksyn pelastus, mahtava zumba yhdessä ihanan ystävän. Miehetkin jo osaavat kysyä, onko tämä se kahden tunnin jumppa. Toinen tanssitaan ja toinen höpötetään pihalla tai autossa. Nähdään liian harvoin, eikä osata lopettaa! "Puistoterapia" on muuttunut "jumppaterapiaksi" :)


 Nämä kuvat ovat jo elokuun puolella otettuja. Olen yrittänyt kuvata kivoja hetkiä jemmaan ja pieniä paloja Melukylästä löytyy nyt myös instagramista nimellä #hannamelukyla

Vedetään saappaat jalkaa ja poiketaan lasten kanssa metsään ennen iltavuoroa ja iltahoitoa. Aurinko paistaa ♥
 


22 kommenttia:

 1. Ihanat syystunnelmat! Ensi syksyä kauhulla odotan kun taas työt kutsuvat ja kaikki menot! Nytkin jo illat tuppaa olevan täysiä vaikka itse päivät kotona olen.. tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arki toimii ihan hyvin, kun kaikki palaset on paikallaan. Heti, kun joku on kipeä, reissussa ym. huomaa kaiken olevan himpun verran hankalampaa. Rutiinit on aika jees :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja mukavalta kuulostaa tuo jumppaterapia. Kiva blogi muutenkin, liityinkin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan Saga, toivon että viihdyt vaikka vähän hiljaisempaa täällä nyt onkin ollut. Jumppaterapia, parasta ja aika elintärkeää :)

   Poista
 3. Ihana syksy. Kauniita kuvia. Teillä on suloinen koti :)

  VastaaPoista
 4. Näistä sun kuvista tulee aina hyvälle tuulelle! Instan puolella myös. Muutaman kerran lomankin aikana täytyny käydä kurkkimassa. ;)

  VastaaPoista
 5. Ai miten nyt uppoaa minuun tuo vaaleanpunainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koralli on ollut tämän syksyn ehdoton suosikki!

   Poista
 6. Kauniita tunnelmapaloja - niin kodikasta :) täällä ihmetellään, että missä välissä niitä "omia juttuja" ehtis tekemään. Kiirettä pukkaa, vaan onhan se kiva että tekemistä riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiirettä pukkaa joo. Meillä yleensä helpottaa kevät puolella. Toisaalta syksy ja pimeä aika menee nopeammin ohi, kun on puuhaa.

   Poista
 7. Aina niin suloista ja kodikkaan näköistä! Nää on nyt niitä ruuhkavuosia joita aikanaan kaiholla muistellaan..nautitaan niistä<3 t.Reetta

  VastaaPoista
 8. Onpa ihanan hauska ja värikäs blogi kuvineen ja teksteineen. Kiva kun löysin tänne, täältä saa voimaa uuteen päivään ...

  Terkuin Kirsi Naantalista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan Pieni Unelma! Oo, Naantali on ihana ♥ ja saaristo ihan yksi lemppareistani!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥