keskiviikko 30. lokakuuta 2013

synttärit part 2
Toinen osa vielä näitä 6-vuotiaan kekkereitä. Kakku on suora kopio Kiitun angry birds-kakusta. Haaveilin omissa kiireissäni tilaavani kakun häneltä, mutta taitavalla leipurilla oli kädet täynnä työtä. Ei auttanut muu kuin tehdä itse, sankari kun ei enää muunlaista kakkua kelpuuttanut tämän nähtyään. Lasten kanssa yksi sunnuntai noita lintuja väsättiin sokerimassasta ja marsipaanista. En ollut ihan kartalla näistä hahmoista, joten keittiön pöydälle kasattiin rivi "oikeita" malleja ja muniakin tein sitten yhden liikaa. Sen huomasi ensimmäisenä meidän lasten lisäksi myös 10-vuotias kummipoika. 

Muut tarjoilu menikin sitten helpolla kaavalla. Mutakakku on ihana, Mokon maailma blogista napattu. Tosi kevyt ja terveellinen :D sokeria, voita, suklaata. Ei voi tulla kuin hyvää! Mummu teki marengit, mies toi reissusta tullessaan pusut. Rocky road on ollut sankarin suosikki siitä asti kun Anu teki sitä kotolivingissä. 2 vuotta sitten, ehkäpä? Sinä isänpäivänä tehtiin myös hänen toiveestaan iskälle, papalle ja kummisedälle sydän paahtoleipiä. Nekin Anu taisi tehdä samaisessa Koton jaksossa.

Marraskuussa tahti hieman helpottaa ja ajattelin olla sopimatta mitään erityistä. Mutta kyllä sielläkin on jo ohjelmaa. Iloista ja surullista. Pienet "halloweet" serkuksille kuitenkin seuraavaksi... Ja pian on jo joulukuu!

4 kommenttia:

 1. Oisin niin mielelläni tehnyt kakun jos olisin ehtinyt! Mutta tuostahan tuli mielettömän upea! Mihin sie tämmöstä leipuria oisit tarvinnutkaan kun osaat itsekin :) ! Kyllä se visuaalisuus vaan välittyy niin moneen taitoon, kun sen ominaisuuden omaa! Ihanat tarjoilut ja kaikki!

  - Kiitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli tällainen "köyhänmiehen"versio ;) mutta kelpasi hyvin niin sankarille kuin vieraillekin.

   Poista
 2. Ihanan värikkäät herkut, upea kakku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla oli hyvä malli, mikä kopioida.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥