lauantai 23. marraskuuta 2013

jotain uutta

Makuuhuone kaipaa uusia tapetteja, miehenkin mielestä! Johan me ollaan kohta kaksi vuotta näitä katseltu. Tuo Pihlgren & Ritolan isoäidin aika on ollut itselleni viha-rakkaus, miehen mielestä sitä ekaa, ihan koko ajan. Tummapohjainen on ollut hänen toiveensa ja nyt taas tuon tuolikulman kanssa viime viikonloppuna temppuillessani tuli pakottava tarve saada uudet tapetit. Tummat. Jotain yllä olevaa se voisi olla. Odotan Seinäruususta pinoa William Morrisin tapettipaloja. Niinan unelmista ja Kootut murut blogeita olen bongannut tuon alimman kuvan. Ihana! Jotain tuollaista. Rohkenenko?

Instagramissa uusimmat kuvat makuuhuoneen nykytilanteesta. Napsin viime viikonloppuna kuvat myös pojan päivitetystä huoneesta. Niitä ehkäpä seuraavaksi. Vuoden takaiset köpis kuvatkin odottavat julkaisuaan.

9 kommenttia:

 1. Tapettipohdinnat ovat ihanan mielenkiintoisia, mutta haastavia. Mitä rohkenee laittaa ja minne, entä miltä se seinässä livenä sitten näyttääkään ja sopiiko kokonaisuuteen..? Itse ollaan saatu näitä nyt pähkäillä aika lailla ja jotain on juurikin Pilghreniltä ja Ritolalta tilattukin seiniin (käyhän kurkkaamassa).
  Kyllä teidän makkariin varmasti tummempi sopisi ja varsinkin kun olette niin kyllästyneitä tuohon vaaleaan isoäidin aikaan.. :) Onnea valintaan ja luottakaa omaan makuunne :)!

  VastaaPoista
 2. Moi! Jos et ole käynyt "meillä" kurkkimassa niin vinkiksi, että tuo Leicester on hyvin edustettuna viimeaikaisissa postauksissani ;)
  http://voikukkapelto.blogspot.fi/
  Skrollailepa vähän alemmas ja siellä näkyy =)

  VastaaPoista
 3. Morrisin tapetit on kyllä ihan kuolettavan ihania! Kyllä sä uskallat! :)

  VastaaPoista
 4. No kyllä rohkenet. :) Nuo kaikki on hyviä vaihtoehtoja, mä itse tykkään ehkä eniten noista missä on eniten roosaa mukana. Köpis-kuvia odotellessa! :D

  VastaaPoista
 5. Kauniita tapetteja, miusta tuntuu että tuommoinen tummapohjainen toimis todella hyvin teillä :) Uskallat varmasti :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania tapetteja...ota tumaa, saahan sen aina vaihdettua, jos et tykkää...:)

  VastaaPoista
 7. Ihania voimakkaita tapetteja.meillä tartteis alakerran telkkuhuone uusia.itsellä joku mustapohjainen mielessä ja mies haluis maalata valkeaksi...hmmm.

  VastaaPoista
 8. Rrrrakastan William Morrisin kuoseja.OStin Lontoon reissulta kankailta ja oon haaveillu makuuhuoneeseen (ainakin sinne) tapettina yhdelle seinälle.Miehelle ei oo vielä kerrottu :) Chrysantemum taisi olla tapetin nimi,sitä meille kiitos.Ja kiitos,nytpä tiedän mistä sitä voisi saadakin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥