keskiviikko 27. marraskuuta 2013

legojen ja autojen valtakunta


Molempien lasten huoneet on hiljattain raivattu kaikesta pikkusälästä ja silpusta. Mistä sitä tuleekin? Tavarat oikeilla paikoilla saa huoneet näyttämään taas ihan uusilta. Samalla järkättiin pojan huoneessa pikkulegot paremmin hollille ja duplot ja puujuna laatikoissa sängyn alle jemmaan. Ja pakattiin iso kasa 'vauva'kirjoja serkun matkaan. Päiväpeiton päivitin isojen versioon, kun Modan Loftin löytöpäivillä tuo Tine K:n mahtava pellavainen päiväpeitto oli hyvään hintaan tarjouksessa. Oli ihaillut peittoa pitkään ja miettinyt kävisikö se meille. Nyt haluaisin saman myös olkkarin rautasänkyyn. Sinne kirjavien tyynyjen sekaan. Keltaiset retrokukat päiväpeittona oli jo vähän nounou 6 vuotiaalle pojalle. Hän tosin itse ei niistä valittanut, mutta itse ajattelin niin.
 
Nyt syksyllä (tää pimeys!) tuo miehen töistä löytämäni haitarilamppu on ollut ihan tosi hyvä lisävalo leikkeihin ja paljon käytössä. Osa vieraista sitä vieläkin kummeksuu, mutta mielestäni se on ihan kymppi. Kaikessa rähjäisyydessään.
 
 
Oolalaa, teitä on jo 3oo!!!
Huh ja kiitos ♥ Ihan mahtavaa!

19 kommenttia:

 1. Tuo sänky on kyllä niin kaunis aarre! Ja tosi rempseä ja hauska huone!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky on oikea aarre! Olkkarissa on toinen samanlainen.

   Poista
 2. Kyllä nyt kelpaa, viihtyisää! Voi kuule,meillä riittää vieraille aina hämmästeltävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas ihan hyrskynmyrskyn :D Meillä on sellainen motto, että kenenkään muun ei tarvitse tykätä :)

   Poista
 3. Ihana lasten valtakunta, kaikkine lamppuineen !
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Huomaako, että rakastan vanhoja lamppuja?

   Poista
 4. Juu..meiänkiniskän pajankaupassa on kaks samanMoista haitari lamppua ne on nyt In...ihan ite se niillä sisusti...mut yks asia on muuten aika KÖKKÖÖ ne uudet polttimot kun ne ei oo niinku ennen eli hehkuLampunNäköisiä..kirkasta...kaikki on niitä maitolasisia...meillä vasta aletaan ajatella niitä nykyLamppuja...kuulutaan siihen "vanhanKansan"jäärät-ryhmään...siinäkin asiassa!!
  ihanahuone...on pikkuMiehellä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan ne polttimot pirkka-merkkisiä, mitä ostettiin viimeeksi. Jotain "energiatehokkaita" , mutta kirkkaita. Kurkkaa ens kerralla k-kaupassa..

   Poista
 5. Kyllä niin kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 6. Ai niin teilläkin oli tuota ihanaa tapettia! Se kyllä jaksaa ihastuttaa joka kerran kun jossain näkee. :) Ja siis mikäs tuossa haitarilampussa muka on niin kummallista, sehän on just upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harlequini oli hyvä valinta silloin 2 vuotta sitten,eikä paljon muilla vielä näkynyt :) Mielestäni hyvä valinta silloin 4 vuotiaalle ja kohta koululaiselle. Ajaton! Niin, lamppu on just nappi tuonne.

   Poista
 7. Aivan riemastuttavan ihana lastenhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Viihtyisin itsekin, jos siellä olisi noin siistiä. Tänään taas jotain ihan muuta :D

   Poista
 8. Nuo molemmat valot ovat ihania - tosi kiva lastenhuone! Ja mistä sitä sälää tosiaan aina kertyy.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä silppua ja sälää vaan tulee, huoh! Keräilen vaivihkaa pientä ja turhaa roskiin. Koskaan kumpikaan ei ole kaivannut niitä ;) ainakaan vielä!

   Poista
 9. Huokailen täällä.. ihana huone teidän pojalla :) Erityiseti tykkään rautasängystä,kaapista,tikkaista ja haitarilampusta!! Ja tosi kivat myös nuo mustat hyllyt, mistähän niitä saisi ostettua? Siulla on kyllä silmää kaikelle kauniille ;) t.Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Meillä on samat suosikit :) kaappi oli jo vanhassa kodissa, eteisessä lasten ulkovaate kaappina. Kivan kapea. Muisteltiin, että hylly oltaisiin ostettu Biltemasta. Oli tuollainen hökötys jo valmiina. Maalasin vain liitutaulumaalilla mustaksi.

   Poista
 10. Ompas hauskan ja iloisen näköinen huone! Kivoja ideoita! Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥