lauantai 14. joulukuuta 2013

joululahjavalvojaiset

 
Muutama tunnelmapala Loftin joululahjavalvojaisista torstailta. Lämmin ja iloinen tunnelma, naurua, höpötystä, suussa sulavaa joulupuuroa, glögiä ja hyviä löytöjä. Oma ajatukseni oli käydä hakemassa miehen joululahja, se sama, jota hän toivoo joka vuosi. Löysin, pienen etsinnän jälkeen ja kotiin lisäksi jotain pientä ja harmaata. Oli hauska huomata, miten muutkin ovat ihan koukussa tuohon pieneen ja somaan putiikkiin. Monesti olen samoja naisia siellä tavannut, niin nytkin. Ainut mikä jäi harmittamaan näin jälkikäteen on se, että en tiennyt muualla asuvan ystäväni olevan samassa kaupungissa. Olisi ollut niin kiva viettää iltahetki yhdessä tuolla. No onneksi meillä oli yhteinen aamuhetki seuraavana päivänä. 
 
 
Joulusiivous tuli tänään melkein jo tehtyä, kun mies laski imurikauppiaan sisälle. Voitteko kuvitella?! Kiukustani yli päästyäni käytin tilaisuuden hyväksi ja syväpuhdistin matot, nojatuolin, sängyn.. Veivät vielä pölyt mennessään ja meille riittää edelleen tuo sama, ihan tavallinen imuri. Ensi joulun alla voivat tulla uudelleen :) Kauppareissulla haettiin Loftin innoittamana muutamat hyasintit kotiin. Tuollaiset ihan pienet ja nuppuiset, jotka eivät toivon mukaan edes aukea ennen joulua.
 
Muutama paketti enää käärimättä ja sohvanpäällisetkin ovat pian puhtaat.
Mukavaa lauantai iltaa!
 


4 kommenttia:

 1. Hei meillä vois käydä sellanen höyrypesurimyyjä ;) Pitääpä käydä tuolla putiikissa tammikuussa, kun tullaan sinnepäin :) Ehkä teilläkin? :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Onpas teillä imurikauppias sattunut tulemaan sopivaan saumaan :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihana putiikki! Kävin menneellä viikolla VIHDOIN ekaa kertaa ja löysin (tosi yllätys! ;) itselleni joululahjan!

  VastaaPoista
 4. Yllättävä aamuhetki ystävän seurassa oli ihana <3 harmi ettei niitä voi viettää useamminkin!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥