perjantai 27. joulukuuta 2013

toiveet täyttyivät
Lasten lahjatoiveet täyttyivät yli odotusten. Aamun tontun yllärit kuusenalla olivat niin mieleiset, että Turtles fikuurit ja keppiheppa niiden lisäksi olisivat olleet riittävästi ♥ Aika kasa paketteja oli kuitenkin niiden lisäksi. Kaikki ihania ja oivallisia. Ei yhtään "krääsää" ja turhuuksia. Neidillä oli oikea Peppi joulu. Teeman mukaisia kirjoja, hamahelmiä, pikku ukko keppiheppa ja taloon kalusteet ja lisää hahmoja. Ja kummilta kimaltava yökkäri, jossa oltiin kolme päivää putkeen. Isompi kokosi chima linnaansa lopulta yli puolen yön. Juuri ja juuri saatiin välillä puurolle ja aatto saunaan. Nokkelana hoksasi vaikean oloisen rakennelman ja sitkeästi halusi sen saada valmiiksi aaton aikana. Vapailla ihmeteltiin uusia kivoja leluja, katsottiin elokuvia kylkimyyryssä pienemmän kanssa, Peppiä tietysti, tehtiin hamahelmiä ja puuhatehtäviä. Syötiin herkkuja mahat killilleen ja saatiin pienen serkun kanssa kierrokset kohdilleen. Ulos päästiin juuri ja juuri. Sade ei houkuttanut. Tonttu Toljanteri vaihtui 13.osaiseen Peppi sarjaan. Katsoitko? Ihana! Aluksi lapsista hieman jännä, mutta kuitenkin hauska. Varsinkin kun äiti lukee tekstit ääneen.
Yhden arkipäivän jälkeen taas vapaata ja ensi viikolla lisää. Kivoja rikkonaisia viikkoja. Ja hauskoja kohtaamisia. Oli ihana nähdä Sari!


4 kommenttia:

 1. Niin oli! Onnekas yhteentörmäys! :)

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa hyvältä ja mikä parasta meilläkin - lasten lahjat oli tosi mieluisia (myös äidistä)! Harkittuja, kivoja ja hauskoja, mutta ei yhtään sitä turhaa krääsää joka jää nurkkiin lojumaan.

  Leppoisia vapaapäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se määrä vaan laatu! Siihen olen yrittänyt panostaa ja vain kummit ja isovanhemmat ostavat lahjoja. Lapset saivat listata muutaman (n. 5) kivointa juttua ja listasta sitten jaettiin toteutettavia toiveita niitä kysyville. Ja lähes kaikki kysyivät! Me kysellään aina itse myös (tai kuunnella äitien vihjeitä), että tulee oikeaa/mieleistä/tarpeellista. Isompi juuri eilen totesi, että ensi vuonna voisi toivoa vain yhden lahjan.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥