torstai 30. tammikuuta 2014

harjoituskuvia ja lemppareita


 

Täällä taas! Kaikki hyvin, vähän kiirettä ja menoja vain. Kuvatkin vanhoja, tammikuun alkupäiviltä, kun harjoittelin kameran käyttöä. Mikä ihana valo nyt jo on! Iltavuoro aamuna saa herätä valoisan aikaan, eikä aamullakaan enää ole pilkkopimeää töihin lähtiessä. Paitsi viikko sitten, kun lasten kanssa herättiin Helsingin junaan 4.45. Jännitin miten ihmeessä selviän aamun yksin lasten kanssa, kun pitää ehtiä puoli seitsemän jälkeen lähtevään junaan. Ehdittiin, kun illalla laitettiin kaikki valmiiksi, kahvit keittimeen, puurot kattilaan ja lapset puolivalmiiksi puettuina nukkumaan. Eteiseen ulkovaatejono ja aamun kuviot kaikille selväksi. Mummu teki lapsille aamupalan evääksi junaan. Mies oli jo Helsingissä työjutuissa, minä torstain ja perjantain. Mummu lastenvahtina mukana.
 
Lapsilla oli mukava pieni loma. Luonnontieteellinen, elokuvat kahtena iltana, ratikka ajelut, junamatkat, monta yötä hotellissa, Stockan leluosasto ja ihan mahtava Lasten Kaupunki. Äidille Granit ja Mariankadun Olkkari ♥ Maalaiset kaupungissa :D
 
Sitten niihin lemppareihin ja harjoituskuviin. Kuvissa omia talven suosikkejani. Becksöndergaardin huivit ja eväskassit, konjakin väriset nahkakengät, Chillnorwayn unelman kevyt Tonje jacket ja harmaa Harmony Cardigan ja tuo Moda Loftin arpajaisista voittamani villasilkkihuivi ♥ Mollyja unohtamatta!
 
Tänään pakkanen paukkuu melkein -20' joten vedän suosiolla toppahousut ja huopatöppöset jalkaani. Aurinkolasejakin tarvitaan.
 
Aurinkoista loppuviikkoa, synttäriviikkoani!

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja lemppareita! :)
  Synttärionnea sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina kolmekymmentä, niin päätin :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥