sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pappa 7o-vuotta

Eilen juhlittiin lasten papan 7o-vuotis päiviä. Pitkä pöydällinen juhlijoita, hyvää ruokaa ja kaunis ja maistuva kakku. Meillä oli neidin kanssa pitsiä päällä. Pepillä Po.pin ihana pussihelmainen mekko, joka oli jo neidin joulumekkona. Niin söpö ja ajaton, että menee vielä keväänkin juhlat. Ja tukka oli tortulla, niin kuin hän tänään mummulle kertoi. Paksun tukan saa ihanasti nutturalle. Oma paitani on ChillNorwayn Lace, Putiikista Rannalla. Ihana! Maarit ystävällisesti vinkkasi sähköpostiin, kun oma kokoni oli tullut palautuksena. Eilen kukkakaupan jälkeen juoksin vielä luottokauppaani hakemaan tummemmat farkut puseron kaveriksi. Luulen, että tässä on kevään uusi suosikkivaatteeni.
 
Syy siihen miksi täällä ei näy nyt kotikuvia on alimmassa kuvassa. En mä voi sulle imuriksi muuttua, totesi tuo pieninkin, kun viikolla käskin taas siivoamaan tavaransa olohuoneesta. Eilen purin viimein puolityhjän matkalaukun makuuhuoneen lattialta. Mies siirsi reissukassinsa syrjää, vaihtaen vain muutaman puhtaan vaatteen aina reissuun lähtiessään. Niin usein niitä on nyt ollut. Putousta katsellessamme tajusin, että kuudesta jaksosta kaksi ollaan katseltu hotellissa Helsingissä. Töitä ja nyt viime viikonloppuna huvia. Lapset saivat joulupukilta kylpylälahjakortin ja se käytettiin viime lauantaina, samalla reissulla kun oltiin juhlimassa pienen kummipoikani 1-vuotis päiviä. Annin blogista voit kurkata tunnelmia sieltä.
 
Nyt tuo nojatuolin kokoinen kasa on onneksi selätetty ja kuivumassa narulla. Täällä on koululaisilla hiihtoloma viikko ja ihan saapaskeli. Instagramista löytyy enemmän tunnelmakuvia viikonvarrelta.
 
Mukavaa uutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis tuo sinun pitsipusero! Ja tyttösenkin mekko..:)
  Onnea pappalle!

  VastaaPoista
 2. Tytön mekko on kaunis ja tuo sinun paitasi on aivan ihana. Tosi kaunis ja istuu sinulle kuin nakutettu. Varmasti monikäyttöinen ostos.

  VastaaPoista
 3. Saapaskelit on juu! Moni varmaan kaipaa hohtavia keväthankia, mutta mä iloitsen siitä että se oikea kevät on lumien katoamisen myötä kutkuttavan lähellä! :) Toivottavasti ei nyt pukkaa mitään kamalaa takatalvea...

  Kylläpä humpsahti vauhdilla tämäkin viikko, pian taas viikonloppu. :) Ja maaliskuu! Mukavia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Niin, ja kauniisti olette juhlineet! :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥