maanantai 17. maaliskuuta 2014

keittiö

  

 
Räpsyt siivotusta keittiöstä. Oli pakko tarttua tuumasta toimeen, kun aurinko paljasti kaikki talven jemmaamat pölypiilot. Ensi raivasin kodinhoitohuoneen järjestellen tavarat oikeille paikoille ja pyykit vaatehuoneisiin. Loputon suo, mutta nyt on hetken pöydänpinta näkyvissä ennen seuraavaa silityserää. Niin kuin ne hommat aina leviävät, oli kodinhoitohuoneesta luontevaa jatkaa viereiseen keittiöön, imurikin kun oli jo siellä valmiina. Vähän uutta järjestystä avohyllyille. Turhia astioita kaappeihin. Ja ne talven pölyt pois. Keittiöpyyhkeistä uudet verhot ja söpö uusi tiskiaine. Ei siihen paljoa tarvita. Kun kaikki tarpeellinen on aina avohyllyillä näkyvissä (astiat useimmiten tiskikoneessa tai likaisina), mitään kamalaa sekamelskaa ei onneksi kovinkaan helposti synny. Pölyä ylähyllyille kyllä. Nappiratkaisu, edelleen. Ruokakomerossa ♥ on jemmassa ne einiinkivat purkit ja paketit, jauhot ja sokerit, vähemmän käytetyt astiat, tyhjät tölkit ja pullot. Taitaa siellä skumpaakin olla. Ja keittiöjakkara.

Mukavaa uutta viikkoa!
Jatkan järjestelyprojektia seuraavaksi olkkarissa.

9 kommenttia:

 1. Sä oot jaksanu olla reippaana. :) Mulla on ollu möllötyspäivä tänään, mitään fiksua en saanut aikaiseksi. No, niitä sellaisiakin aina väliin mahtuu ja se on ihan ok. :) Oonko mä muuten kertonut, että mun ikuisuushaave on skafferi? Siis sellainen naisenmentävä johon saisi u:n mallisesti hyllyt kiertämään seinille. Sitä tuskin ikinä saan, mutta voi että sitä suurempien ihastuksen huokailujen kera aina katselen kuvia teidän kuivamuonakomerosta. Mulla on joku hämärä muistikuva, että nimenomaan skafferia googlettelemalla mä tänne löysinkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli :) Nyt olen sitten keittiöhirmu, että astiat menee koneeseen jne.. ;) Meillä oli lauantaina möllötyspäivä, tai oikeastaan koko talvi on ollut. Nyt kun aamulla saa herätä aurinkoon, on virtaakin eri lailla. Ja illallakin valoisaa. Tykkään niin! Lapset mahtuu tuonne meidän komeroon. Millaisenkohan kaaoksen vallassa se meillä olisi, jos olisi tuosta isompi :D Nyt ei voi liikaa jemmailla tavaroita ja purnukoita. Tykkään just ehkä eniten ruokakomerosta tässä talossa, vaikka se rakennusaikana kummastuksia herättikin :)

   Poista
 2. Huomenta !

  Ihania kuvia !
  Hauskaa viikkoa

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! Iski järkkäys- ja siivousinspis. :)

  VastaaPoista
 4. Voi maailma mitä ihanuuksia ja miten kiva hylly tai siis kaikki on ihanaa, mie tykkään väreistä ihana tuo ylin kuva myös missä paljon ihania värejä..siinä rautasängyllä..huohh ei voi kun huokaista, nyt on minulle tullut joku väri buumi näin keväällä haluan pastellinsävyjä, keltaista ja limen vihreää..jotenkin se nyt osuu ja uppoaa :)

  VastaaPoista
 5. Kevät antaa kummasti inspiraatiota pyyhkiä hyllyt, ja paljon muutakin :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on Hanna ihana keittiö! Kevät tulee voi vitsit miten kivaa:)!

  VastaaPoista
 7. Voi miten herkullisia värejä! Ihana ihana keittiö!

  Blogissani arvonta, käypä kurkkaamassa http://vihervaarantalo.blogspot.fi/2014/03/helppoa-kaunista-paketointia.html

  VastaaPoista
 8. Voi että miten ihana keittiö. Yritin oikein etsiä että löytyykö mitään mistä en tykkäisi.. mutta ei löytynyt ;) t.Reetta

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥