sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

tätä tilalleTämä olisi Isoäidinajan korvaaja. Tumma, mutta ei liian musta tai liian kirjava. Nyt kun tuo on roikkunut tuossa 4 päivää, ollaan voitu tarkastella sitä aamun auringossa ja illalla pimeässä. Tumman mudan harmaa ei ole liian synkkä. Kukat passaavat hyvin vanhoihin lamppuihin. Näkymä olkkarista mietittää hieman, en kyllä tiedä miksi. Eilisen urheilukauppa keikan takia taisi käydä niin, että tapettirahat seisovat nyt pihalla uutuutta kiiltelevän ison pojan pyörän muodossa. Hieno se on sekin ja Paul Frankin apinakypärä myös. Tarpeellisia molemmat! Ehkä ensi kuussa tapettia tai seuraavassa jos talviloma ei vie kaikkia rahoja. Ompahan malli valittuna, jos en ehdi muuttaa mieltäni. Sekään ei olisi tavatonta :)

15 kommenttia:

 1. Tapetti on kaunista ja nuo vanhat laput on vaan niin ihania..:)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana. Tykkään tosta vanhastakin, mutta toi uusi on ehkä enemmän mieleeni. <3


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo tapetti,ihana! Mistä löysit, muistatko mallin nimeä?

  VastaaPoista
 4. Minustakin tapetti on kaunista, ottaisin itsellekkin jos ei olisi yksityisen omistama vuokra-asunto..kun koskaan ei tiedä jos isäntä sattuu vaikka asuntonsa myymään, vielä kun jäi hiljattain eläkkeelle.Mutta ehkä toseen asuntoon sitten joskus :)

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti on! Eikä ollenkaan liian synkkä :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista!Vuodenaikojen vaihtuessa tapettirahat ja erinäisiin muihin hinkumisiin ajatellut rahat tuntuu herkästi hupenevan suksiin,kypäriin,pyöriin,rullalutoihin,monoihin..Mutta ainahan tavoitteita pitää olla :)

  VastaaPoista
 7. Peukku uudelle tapetille :)

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka kaunis tapetti, vaikka tykkään kyllä tuosta seinässä olevastakin.

  VastaaPoista
 9. Kyllä tapeteissa on ihania vaihtoehtoja!!

  VastaaPoista
 10. Ihana tapetti! Passaisi meidän esikoisen huoneeseen joka ei halua liian imelää, mutta kuitenkin romanttista ja nättiä. Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 11. Tapetti oli yksi suosikeistani meidän taloprojektiin.Päädyin kuitenkin mustapohjaseen, jossa valkoinen sireeninoksa :) Borås-tapeteissa paljon ihan mahtavia malleja ja käyvät vanhantalon henkeen! Valinnat aina niin vaikeita..
  -Hansu-

  VastaaPoista
 12. Tosi kaunis tapetti. Meillä oli entisessä kodissa myös mustapohjainen kukkatapetti, se oli ihana.

  VastaaPoista
 13. Ihana tapetti! Itse katselin myös pitkään jotain tummapohjaista kukkatapettia ja tätäkin ihastelin, oma rohkeuteni ei vielä riittänyt... Mutta on kyllä kaunis, toivottavasti sieltä löytyy rohkeutta ja päästään ihastelemaan tätä vielä makkarin seinällä blogikuvissa! :)

  VastaaPoista
 14. Hieno tapetti, tuo kivaa kontrastia! Ja sopii hyvin seinävalaisimeen :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥