perjantai 2. toukokuuta 2014

uusi tapetti

ja liikaa kuvia siitä.
 
 


Meillä on uusi ihana makkari ♥ 
Alkuviikosta hain Värisilmästä tilatun tapetin ihana varmuuden vuoksi ennen vappua. Onneksi! Vappu kun oli just niin kylmä kuin aina ja kun aitalaudat eivät kuivuneet samaan tahtiin ulkona kuin edellisellä viikolla, oli meillä eilen sisätyöpäivä. Ja illalla uudistunut makuuhuone.
 
Tykkään tuosta Boråstapeterin Vintage tapetista ihan hurjasti! Ihan kuin se olisi ollut meillä aina. Ihastelen ja ihmettelen, miten pienellä voikaan saada noin suuren muutoksen. Kaikki muu on just niin kuin ennenkin. Ja silti ilme on aivan eri. Vastakkaiselle seinälle jäi Tapettitalon isoäidinaika. Aika hauska näin. Ruusuja ja samoja sävyjä molemmissa. En ole nähnyt tätä tapettia yhdessäkään blogissa, varmaan siksikin tämä tuntui niin omalle. Livenäkin vain yhden Jumbon nuorisoliikkeen? näyteikkunassa.
 
Nyt jatketaan taas ulkohommia. Paljon ollaan saatu aikaiseksi ja paljon on vielä tehtävä. Lupasin pinon aitalautoja maalatuksi ennen iltaa, joten pitää tarttua toimeen.
 
Aurinkoista viikonloppua!
 

10 kommenttia:

 1. Käy kyllä enemmän kuin kauniisti teille. Mukavaa viikonloppua melukylän taloon myös :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan ihana tuli. Tapetti on niin kiva!!!

  VastaaPoista
 3. Hieno on tuo uusi tapetti! Itse tykkäsin kyllä myös tuosta Isoäidin aikaan -tapetista ja meille on sitä luultavasti tulossa uuteen taloomme :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tapetti...tykkään..:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan näköinen! Näistä sun kuvista tulee aina jotenkin niin hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 6. Hienolta näyttää----VITSIT kun itseäkin on alkanut poltella tapetointi....polttelee...se kiuru-tapetti vaalee jossa hieman pinkkiä ja turkoosia....työhuoneeseen....Mut jostain syystä toinenPuoli ei syty mun "irealle"!!!

  VastaaPoista
 7. No ei kyllä tullut yhtään liikaa kuvia! :D Pysähdyin alhaalta päin katsottuna viidennen kuvan kohdalle. Siinä on jotenkin kaikki niin kohdallaan: mustaa, valkoista, harmaata, pieni väripläjäys peitossa, jakkara ja muut vintagejutut, kivat erilaiset matskut ja tekstiilit yhdessä... Kaunista. Siä oot taitava! :)

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän ihana!!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥