keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Peppi 5 vee

 Viime viikonloppuna juhlittiin meidän viisi vuotiasta neitiä. Peppi teemalla, kuinkas muutenkaan. Lauantaina siivottiin ja leivottiin, sankarin lekotellessa kesäpesässään omppupuiden välissä ja veikan reissatessa papan kanssa perinteisellä kesäretkellään. Kuuma oli ja lisää hikeä aiheuttivat neidin tarkat ja tiukat vaatimukset servieteistä, koristeista, kakun mallista... Tarkkaa puuhaa. Kehen lie tullut ;)
 
 

Teemaan sopivat Peppi-servietit oltiin ostettu jo vuosi sitten Junibackenista ja unohdettu viime kesänä käyttää. Onneksi! Kakkutoive oli Pepin apina, Herra Tossavainen, mutta siihen ei omat taitoni riittäneet. Pikku-ukko keppiheppa toimi mallina ja hevosenpäähän malli löytyi siskon kakkukirjasta. Pilkut on sankarin itsensä asettelemat. Ja iskä sai huutia, kun yritti ohjeistaa niiden asettelussa. Tämä on minun kakku! Ja sitä piti saada ihan itse leikata ja ekana tietty! Neidin Peppi peruukki on oma penkkariperuukkini ja neule on veikan vanha Lindex löytö vuosien takaa. Kengät neiti sai nyt synttärilahjaksi.
 


 
Seuraavana päivänä kävi muutama pieni vieras (joka vuosi ne perinteiset, koskahan jaksan kestitä muitakin kavereita ja päikyn lapsia). Grillissä ruokaa ja edellisen päivän herkkuja. Naisten höpötystä iltaan asti.
 


 
Juhlapäivät päätettiin iltauintiin ja lasten nukahdettua miehen kanssa korkattiin skumppapullo lämpimässä ja hämärtyvässä kesäillassa. Ollaanhan lomalla!

4 kommenttia:

 1. Kivan näköistä juhlaa. Hyvä että neiti osaa sanoa mielipiteensä:).
  Kakku on todella hieno!

  VastaaPoista
 2. Peppi teema, voi kukapa pikkutyttö ei tykkäis ja niin tykkää tämä isompikin. Valtavat raparperit teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin, että raparperit kärsisivät, kun keväällä niitä siirrettiin. Ja mitä vielä :) isoja olivat!

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥