perjantai 29. elokuuta 2014

ja meillä kaikilla oli niin mukavaa 
Muutamia tunnelmia viime viikonlopulta. Aikuisten kesäkekkerit nuoruuden ystävien kanssa. Samalla jengillä ollaan istuttu iltaa jo 14 vuotta sitten! Uskomatonta! Nuoria ja nättejä omasta mielestämme edelleen, tietenkin ;) Vuosien mittaan kuvioihin on tullut puolisoja, lapsia, ammatteja, omakotitaloja, farmariautoja ja se kultainennoutajakin.

Sari kyseli instagramissa kuvia juhlista. Montaa ei tullut räpsittyä, enkä tiedä onko tässä yhtään julkaisukelpoista, mutta olkoon. Ehkä näistä välittyy ainakin vähän tunnelma. Hauskaa meillä oli vaikka porukasta puuttuikin melkein puolet. Ruokaa ja juomaa, hömppää ja höpötystä. Tytöille skumppaa. Hulvattomia kuvia lasein, viiksin, pusuhuulin ja piipuin...
 
***
 
 
Tämän työreissuviikon jälkeen ei tehdä nyt viikonloppuna yhtään mitään. Aika hyvä suunnitelma.
Rentoa viikonloppua!
 
 
Ainiin... sähköposti täyttyy roskapostista, siksi hankala sanavahvistus on päällä. Toivottavasti se ei vähennä kommentointi intoa, vaikka ärsyttävä se onkin. Tiedän!

5 kommenttia:

 1. Teillä on varmasti ollut hauskaa! Ihanuutta on vuosien läpi kantavat ystävyyssuhteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vaikka elämä on vienyt meitä eripuolille, on välillä mukava palata tänne kotikonnuille ja viettää aikaa yhdessä :)

   Poista
 2. Se mun aiempi kommentti ei siis ikinä tullut perille? No yritetääs uudestaan! Eli kiitos kuvista! :) Näyttää siltä, että teillä on ollu mainiot kemut! Vähän tuli ikävä tuollaisia mukavia illanistujaisia, täytyy myöntää. Nyt kun kesäjuhlatkin jäi tänä vuonna väliin. Ehkä ensi vuonna sitten taas teeman kera!

  Mukavaa viikonloppua! Mä lähden nyt poitsun kanssa sohvalle köllöttelemään. Kroppa oli kovilla Helsingin rundilla ja vaatii nyt ottamaan takaisin kunnon levon kera...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, katosiko kommentti? Ethän laittanut viime viikolla sähköpostia. Jonkun roskapostin poistettuani luulin poistaneeni myös sun viestin?

   Juu ensi vuonna kuulemma taas uudelleen :) Pojat palasivat xboxia aamuun asti, kuten joskus ennenkin.

   Meillä olisi ihanan "puistoterapeuttini" kanssa A-luokan Helsingin matka parin viikon päästä. Habitare ja hotelli Torni. Ei voi olla huono ;) Tämän viikon Helsingin pyrähdyksellä en ehtinyt kuin juosten Granitiin, töiden lisäksi.

   Poista
 3. Voi, joidenkin ystävien kanssa kun tavataan, on kuin emme olisi olleetkaan erossa.
  Lots of love <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥