perjantai 5. syyskuuta 2014

kun Tapiosta tuli Eames

 
Tätini, kummien ja kaikkien muidenkin sukulaisten kannattaa nyt istua alas. Menin ja myin rippi- ja ylioppilaslahjaksi saamani aika kattavan Pentikin Tapio kahviastiaston ja vähän muutakin Tapiota siinä sivussa...  
 


Kun astioita hakemaan tulleen naisen auton takavalot vilahtivat, tiesin heti mihin "lahjarahani" sijoitan. Marraskuussa 2012 oltiin äiti-lapset matkalla Köpiksessä ja toisena aamuna aamiaisella Kompa'9:ssä (voit kurkata kuvia täältäIhastuin tai taidettiin ihastua koko paikkaan kaikki siellä ihaniin vintage Eameseihin ja siitä asti olen sellaista meille halunnut.Ja tänään se on täällä! Ihana ♥ 
 
Onneksi meillä neidin kanssa oli vapaapäivä ja oltiin kotona. Säntäsin suoraan suihkusta ovelle pakettia vastaanottamaan. Pelästyikö kuriiri, kysyi mies ;)
 
Pöydän ympärillä on nyt jos jonkin näköistä ja väristä tuolin jalkaa sulassa sovussa. Kun koululainen näki tuoli, totesi hän haluavansa omaan huoneeseensa myös samanlaisen. Klassikot periytyy, eikös se niin ole.
 
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! Tänään jalkapallokentän laidalla oli melkein kuuma. Meillä on töitä ja koulua vielä huominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistäsi ♥