tiistai 28. lokakuuta 2014

7 vee synttärit
Viikonloppuna juhlittiin reipasta 7 vuotiasta. Nämä juhlat osuvat aina syksyn kiireisimpään aikaan työjutuissa. Vuosi sitten mies tuli Pariisista päivää ennen juhlia, tänä vuonna minulla oli tiukka viikko töissä, ja olin siellä vielä myöhään perjantai iltana ja taas aikaisin lauantai aamuna. Onni on saada pitää ihania ja avuliaita ihmisiä ympärillään ♥ Pappa vei lauantaina lapset kaupungille (ja synttärilahja ostoksille) että mies sai siivota kotona. Voitte kuvitella miten ihana on tulla kotiin rättiväsyneenä, kun kaikki paikat on ojennuksessa ja ovella vastaan tulee puhtaan tuoksuinen koti. Äiti leipoi suolaista ja sisko makeaa herkkua. Kiitos! Meille jäi hämähäkkikakku ja Lidl:n tädit leipoivat sitten loput.Poika on paljon siskoaan helpompi mm. koristelujen suhteen ja nyt mentiinkin yksinkertaisella linjalla. Kaunis ja simppeli hortensian oksa passasi tänä vuonna parhaiten, niin omaan makuun kuin väreihinkin. FermLivingin serviettejä oli sekä mustia että noita vaaleanvihreitä ja astiat eriparia kuten aina. Sankarin lahjatoiveetkin olivat minusta jo kovin fiksuja. Muutamat mieleiset legot (tietysti) ja vaatteita ja kirjoja sitten lisäksi. Nyt illalla ei malta mennä nukkumaan uusien kirjojen parista ja aamulla herätään aikaisin, että ehtii hieman leikkiä ennen koulua.Sankari itse oli tyytyväinen juhliinsa ja odottaa nyt jo lauantain koulukaveri kekkereitä. Kutsut olivat löytäneet epäilyksistäni huolimatta poikien kotiin ja kymmenen lasta kaiken kaikkiaan on ainakin mukana menossa. Luulen, että vauhtia ja touhua piisaa :) Juhlavalmistelut on aloitettu ja halloween teeman mukaan mennään. Haamumarenkeja on jo tehtailtu ja koristuksia sekä tilattu että ostettu.
 


6 kommenttia:

 1. Mikään ei tosiaan ole ihanampaa kuin tulla väsyneenä siivottuun kotiin. Kiva, että sait apuja synttärijärjestelyihin. Hyvä turvaverkko on lapsiperheen pelastus. Ihanat tarjoilut teillä olikin ja kakku on ihan huippu hieno. Teillä on tosi kaunista ja kodikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, totta joka sana! Meillä on onni kun kaikki lasten isovanhemmat asuvat samassa kaupungissa. Ja kiitos! Kakku oli helppo ja nopea toteuttaa ja ilmeisen hyvää kun melkein kokonaan meni :)

   Poista
 2. Hei tiedätkö alkuperää, vuosikymmentä tai mallia keittiön lampullenne? Isoisovanhemmilla moinen eikä olla selvyyttä saatu mistä peräisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, en osaa auttaa minäkään. Lamppu löytyi rakennusaikana huuto.netistä. Muoto ja väri viehätti ja paljon siitä kyselläänkin. Ilmeisen vanha kuitenkin jos isoisovanhemmillasi sellainen on :)

   Poista
 3. Ihanan selkeä tuo (oma?) asusi, okrat sukkikset ja helmet luovat asulle luonteen! Ja kuulostaa tutulta, että poika on helpompi MM. koristelujen valinnassa. Onhan se hyvä, että mielipiteitä ja tahtoa riittää, mutta meillä ei tytön kanssa mee aina ihan yksiin esim värimaailmatoiveet. Me ollaan niin naisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin hurjasti tuosta Marimekon mekosta vaikka miehen ja pojan mielestä se on ihan mummomekko :) Juu, tahtoa ja luonnetta on tämä meidänkin neiti saanut, ihan kauhan kanssa :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥