maanantai 20. lokakuuta 2014

syysloman tunnelmia

 
 
Muutaman päivän syysloma alkaa olla takanapäin. Aloitettiin lasten kanssa loma jo torstaina, kun saatiin vieraita. Heistä kuulette ehkäpä myöhemmin. Ärsyttävää vihjailla, tiedän kyllä! Perjantaina tehtiin päivän retki Helsinkiin Heurekaan. Kohokohtina mieleen taisi jäädä rahapajan pisteellä kaiverretut kolikot omalla kuvalla. Niistä tuli aarteet, jotka talletettiin vauvakirjoihin. Poika tykkäsi kovin myös planetaarion avaruusesityksestä. Me neidin kanssa pelattiin se aika ötökkäpeliä. Ruokaa Flamingossa ja pikainen pyrähdys (todellinen läpijuoksu, mutta kengät ehdin sentään löytää) Jumbon puolella. Huomisen päivän synttärisankari toivoi lahjaksi Legon vaatetta ja ne löydettiin sieltä. Olisin niin halunnut koluta Mangot, Zaran, Stockan ja Gina Trigot, mitä täällä ei ole mutta seura oli jo kovasti matkalla kotiin. Toki vähän myöhäiseksi se meni nytkin, myönnetään.
 

 
Pitkiä aamupaloja ja rauhallisia aamutouhuja koko porukalla. Lauantaina Jokeri pokeri poks ja eilen käytiin pojan kanssa etsimässä vaatetta ja rekvisiittaa kaverisynttäreille. Pienellä halloween teemalla meinattiin kaverijuhlat pitää ja sisko miehineen on valjastettu "henkilökuntaan". Nyt olisikin syytä käydä kutsujen kimppuun. Ne on kaikki vielä kirjoittamatta. Löysin kivat valmiit pohjat ja aika hauskat asutkin löydettiin. Kuvaan ne, kun olisi edes hieman valoisampaa.

 
Huomenna taas arjen pyörteisiin. Mukavaa lomaa teille kaikille, joilla se on vielä edessäpäin!

5 kommenttia:

 1. Miten ihanan kodikas tunnelma teillä onkaan <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia teiltä, pehmeää kynttilänvaloa ja tunnelmaa :) Ps. Tuosta keittiötaso-kuvasta tuli mieleen että miä tarviisin yhden pienen Uashmaman. Täytyy muistaa piipahtaa loppuviikosta Nougatissa. Tai sit pitää tilata siun kautta Loftista, olettaen että niitä sieltä vielä saa..?

  VastaaPoista
 3. Mukavat lomatohinat teillä :) Ja niin kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä niin ihanan kaunis koti. <3 Onko tuo keittiön kattolamppu aitoa vintagea vai saisko sellaisia vielä jostain hankittua? ����:) Pakko hieman viilata pilkkua, mutta Heureka, Jumbo ja Flamingo on Vantaalla, ei Helsingissä. ;)

  VastaaPoista
 5. Niin rakastan teidän talon tunnelmaa!!!! Aivan ihania kuvia.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥