keskiviikko 19. marraskuuta 2014

ajatuksiaHyvä mieli, vaikka harmaata onkin. Kynttilöitä voi polttaa aamusta iltaan ja ajatukset ovat muutenkin jo kovin joulujutuissa. Viime viikolla todistin työmatkalla, kun kaupungin joulukuusta vietiin poliisisaattuessa ja kauppojen ikkunoihin näyttää rakentuvan kovaa vauhtia joulu. Perjantaina täällä on kaupungin joulunavaus ja meillä työkavereideni kanssa pikkujoulut joulunherkkujen äärellä. Muutakin mukavaa puuhaa on tiedossa viikonloppuina ennen joulua. Hemmottelua siskon kanssa ja pieni reissu perheen kanssa. Joululahjat me ollaan jo ostettu ja tänään posti toi niin joulumekon kuin vähän uutta koristettakin.
 
 
Aion tänäkin vuonna toteuttaa viime vuoden teemaa. Rennolla asenteella. Ehkä tänä vuonna saadaan jokunen joulukorttikin postiin. En kyllä lupaa, mutta ehkä. Ainakin ne on jo kesällä ostettu. Viime viikolla silmiini osui vuoden takaisia joulukuun työtunteja. Ihan hulluja päiviä ja pitkiä viikkoja. En yhtään ihmettele, että olin aika tööt. Nyt sen vasta tajusi, kun paperilla näki. Toki muistan sen olonkin, jotenkin. Kiirettä ja hommaa tänäkin vuonna varmasti riittää, mutta nyt nautin myös osittaisesta hoitovapaasta, joka on ihan loistojuttu! Taidan jatkossakin tehdä syksyn näin. Onhan meillä eka- tai tokaluokkalaisia neljä seuraavaa syksyä eteenpäin. Auttaa kummasti jaksamaa ja mahdollistaa nytkin joulun aikaan vapaapäiviä lasten kanssa kotona. Heillä kun on kahden ja puolen viikon joululoma. Joka alkaa kuukauden päästä. Hurjaa!
 
 
Mitenkäs teidän joulunalusaika?
Stressiä vai rentoa?


4 kommenttia:

 1. Mitä teet työksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina pitänyt työt ja blogin omina juttuinaan ja niin meinaan jatkossakin pitää :)

   Poista
 2. Innolla odotan joulua monestakin syystä.
  Menemme ensimmäistä kertaa viettämään joulua kolmestaan kylpylään viikoksi. Täysihoito, ruokaa, rauhaa ja talvinen järvimaisema. Niitä odotan kovasti. Ja kuulemma pukki löytää tiensä sinnekin :D
  Eli rentoa menoa, sanon minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän suunitelmat kuulostavat just rennolta! Me ollaan oltu yksi joulu Pietarissa Siljan laivalla. Sisko miehensä kanssa, vanhempani ja me. 3 hyttiä, joten jokaisella oli myös omaa aikaa yhteisten puuhien lisäksi. Lapsuudessani ollaan oltu useasti niin lapissa kuin erilaisilla mökeilläkin, isolla porukalla serkkujen kanssa.

   Poista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥