keskiviikko 5. marraskuuta 2014

joko jouluttaa?


Kuvat: TineKhome ja Ferm Living


Joko teitä muita jouluttaa?

Sunnuntaina satanut ensilumi, suli pois joo, ja pitkä ja hidas pyhäpäivä tekivät jo ihan jouluntunnun. Selasin toisten aamukahvien seurana joulujuttuja nettiputiikeista. Mitähän uutta täksi jouluksi, millaisen joulumekon haluaisin... Neiti kyseli valmistaudutaanko jouluun, kun muutama viikko sitten etsin eteisen isoon lasipalloon valoja. Valmistauduttiin pimeään! Mailegin tonttujakin hän jo kaipasi. Lelukuvastoja ollaan selattu ahkeraan ja kyselty ekat joululahjatoiveet. Kynttilät palavat niin aamupala kuin iltaruokapöydässäkin. Kotona tekisi mieli maalata ja rymsteerata vaikka mitä...

Viikonloppuna Moda Loft sai pikkusiskon ja Loft no.1 jos mikä näyttää ihanalle joulukaupalle. Isoja mustia paperitähtiä katossa, koreittain kuusenkoristeita, -mattoja ja joulukuusenjalkoja, Vahen herkkuja, kauniita vaatteita, laukkuja ja kaikkea muuta ihanaa. Jos täällä päin liikut, käy kurkkaamassa. Eikä tämä ole mikään maksettu mainos ;) ihastui vain!

Jouluttaako teitä?

9 kommenttia:

 1. Jouluttaa! :D Yritän nyt ehtiä nauttia tästä ajasta mahdollisimman perusteellisesti ja tunteella, askarrellen, fiilistellen ja kyllä, jo joulumusiikkia kuunnellen. Äsken kävin taas askartelukaupassa hakemassa lisämatskua puuhailuihini ja siellä kaupan täti alkoi kyselemään la:aa, kun hänen mielestään mun vatsa on valahtanut jo niin alas, että "johan tuo kohta syntyy!". Toivon kovasti että tuo ennuste ei pidä paikkaansa, sillä ajattelin, että nyt kun esikon juhlat on kohta juhlittu, ehtisin sen jälkeen vielä tovin joulustella kaikessa rauhassa. Mut on tää vaan parasta aikaa vuodesta! Kevään ohella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootkin tehnyki ihania jouluaskarteluja! Tänään töihin mennessä kaupungin joulukuusta vietiin poliisisaattueessa (kotimatkalla se komeili jo pystyssä) :) ja ekat joululahjatkin paketoin.

   Poista
 2. No jaa... :D ... Itse voisin lähteä matkoille jouluisin mutta nuo lapset kyllä tuo sen joulun minunkin sydämeen, joulukalenterit ja kortit jo ostinkin viime kuussa :D Mietin , millaisen mekon ompelen nuorimmaiselle ja koko suurperheelle vävyineen tonttulakit, Royal tuotteen valikoimista löysinkin kivan kankaan... taitaa Äitiä siis hiukan jo jouluttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsia jouluttaa täälläkin kaikista eniten. Viikonloppuna tekivät lahjalistoja ja niitä sitten muokataan ja karsitaan ennen joulua :)

   Poista
 3. Kyllä jouluttaa! Ensimmäiset jouluaskartelut kuivuu saunan lauteilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä hyvä, että muitakin :) Eikä jouluun ole enää kuin reilu 6 viikkoa!

   Poista
 4. Ei jouluta vielä, vähän pitäisi kyllä jo ettei tule taas viime hetkien kiire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä aikaa! Joulukuu tosin menee aina mahdottoman nopeasti :) Ja kiva kun liityit lukijaksi, tervetuloa mukaan!

   Poista
 5. Mulla on tosi joulufiilis. Söimme tässä yksi päivä luumu-kanelijuustokakkua ja joimme glögiä. vaikka lunta ei ole maassa, on todella ihana joulutunnelma :) Onkohan vähän liian aikaista?

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistäsi ♥